上一頁下一頁
發新話題

著住條睡裙兀起個patpat對住兩個陌生男人,感覺好刺激,好似隨時會俾佢地插入黎咁...

收藏  |  訂閱
65  55.1k

引用:
原帖由 安娜詩 於 2008-7-12 01:57 發表
office妹妹幾時整直左d 頭髮呀
呢幾幅唔係新相黎架

引用:
原帖由 rsan 於 2008-7-12 02:04 發表

下次佢就搵上次個個.加多一個黑鬼同你玩!!:smile_30::smile_30:
黑鬼...
我驚勁得滯喎...

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 02:01 發表

好野喎, 睇到我個咁變態既post都面不改容, :smile_40:

我梗係有睇你之前d post啦..... 果句我打多左姐:smile_38:

我係超鍾意顏射人, 越問佢話唔得果d ... 越話變態越話整污糟果d .... 就越想顏射佢..... ...
你好似搞過好多女咁喎

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-7-12 02:04 發表

曲髮有女人味d... :smile_40:
貓仔你張簽名相果件係咪校服黎架?
你仲係學生?
定買黎玩製服誘惑:smile_40: ?

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 02:08 發表
我直情覺得係AV既影響, 最記得果時AV頂多口爆:smile_42: .....之後02年開始出出AV都係顏射之後.... 就非顏射不可了:smile_40:  ! 但我同你一樣都係覺得一個人射係最剌激....因為我鍾意漂亮既面孔被射既果個"線條":sm ...
你真係好有研究既唧...

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 02:09 發表

都多, 但應該唔夠你多 !:smile_44:
:smile_30: :smile_30: 我冇搞過女喎~

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-7-12 02:12 發表

制服誘惑果套係第2套黎ga...

哩套係我中學校服呀..
我d中學校服一早丟晒
bf成日叫我買校服玩,唉,大人大姐,唔通仲走去校服舖買咩...俾佢激死
佢成日想我著件「旗袍校服」或者改到好短既校服裙俾佢搞...

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-7-12 02:14 發表

我中學畢業只係上年ge事.... :smile_27:
真係青春無敵...
幾咁懷念...

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-7-12 02:18 發表

上網有得bid ga... :smile_44:
唔好喇,都唔知咩人著過...
一陣件衫係俾人玩過幾手,點著上自己身...

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-7-12 02:20 發表

你都重好青春... :smile_40:

廿幾點算老...
重好卜卜脆...
邊脆得過你地...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆