上一頁下一頁
發新話題

著住條睡裙兀起個patpat對住兩個陌生男人,感覺好刺激,好似隨時會俾佢地插入黎咁...

收藏  |  訂閱
65  55.2k

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 02:20 發表

office妹妹 ..... 我要顏射你!:smile_30:
我記得你好似比你男友個老死顏射過..... 睇到幾想係我顏射你呀!:smile_34:

其實你幾多歲呀 :smile_41:
果次係俾佢兩個一齊顏射...

我廿幾喇,幾多唔好問喇:smile_45:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-7-12 02:23 發表

其實我果件都係上網bid...

佢有一間係有樓上鋪ga...
好多有得你揀... :smile_13:
係荔枝角...
我係灣仔同旺角都見過
只不過唔想上去買唧
一睇就知我唔係學生喇
上去買,好似擺明買黎玩製服誘惑咁...我怕羞:smile_30:
一陣個老板話要親自同我度身點算:smile_40:

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 02:25 發表

仲有冇第三個男人顏射過你:smile_41:
我d ex囉
唔知點解個個都好鍾意顏射我...:smile_39:

引用:
原帖由 rsan 於 2008-7-12 02:28 發表

俾佢囉.....可能佢又好勁呢!!
度身咋喎,咩好勁呀?把尺好勁呀?:smile_30:

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 02:28 發表

office妹有冇試過比人賴腋下呀:smile_41:  .......有d敏感到大叫 ......
有時我會一路屌一路賴..... 正!:smile_34:
有呀,我bf都好鍾意
我就痕到死,不過都幾high既...

引用:
原帖由 yumiyenbaby 於 2008-7-12 03:07 發表

好似身歷其境的描述........上上下下都濕透.....(上面濕的是口水)

office妹妹你.....好.......鬼.......正.....呀.........!!!!
你個靚背脊都正到死喇~

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-7-12 13:25 發表

呀妹妹條裙再上d仲好睇 la.......:smile_46:
條裙再上d,都有架,不過唔出得街哩~

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-7-12 20:53 發表

:smile_45:可惜從來無被男人顏射過呀我:smile_39:
d人寧願條野留係入邊爽都唔抽出黎...激死我:smile_22:
靚太,點都要搵次試下呀
俾人顏射既感覺,真係幾high架...:smile_40:
一個都已經high,如果同一時間俾兩三個男人一齊顏射...噢~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 男友X女友 於 2008-7-14 11:31 發表
早晨OFFICE妹妹∼:smile_35:
早晨呀~

引用:
原帖由 高射炮 於 2008-7-14 11:35 發表
透點飛釘死都昅啦
男人係咪對女人飛釘好敏感?一定留意到?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆