上一頁下一頁
發新話題

著住條睡裙兀起個patpat對住兩個陌生男人,感覺好刺激,好似隨時會俾佢地插入黎咁...

收藏  |  訂閱
65  55.1k

引用:
原帖由 男友X女友 於 2008-7-14 11:37 發表
我同女友都好鐘意睇你的POSE的∼:smile_35:
次次睇完都想試下你的經曆
咁咪試下囉...
不過你地係講緊暴露走光果d,定3p先?

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2008-7-15 00:07 發表

我知, 因為當你淫淫地伸條利出黎既時候, 欲拒還迎, 冇咩男人忍得住.

睇你既Post時, 一睇到你伸條利出黎既時候, 就頂唔順了
我個post有寫我伸條利出黎咩:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 yellking 於 2008-7-15 02:38 發表
簡單D講,每次睇你D POST,點都要放底D ! 次次睇,次次都放底咁滯 ! D 相...唉...唔想講啦!
做咩呀?d相好差呀?
你講到好似d相好唔得咁既...:smile_13:

引用:
原帖由 yellking 於 2008-7-16 02:00 發表
係你D相好得呀 ! 我差不多每次睇完你D內文,再加埋D相........真係俾你抽乾咁滯呀!
我係概歎自己俾你爆晒D精呀! 哈
THANKS ! 多謝OFFICE 妹妹關心.......令你 誤會不好意思!
話時話,會唔會整番個ALBUM (相集) 呢 ...
我都諗過整,但係好多放相既網站都擺唔到sexy相,所以最後都係放棄呢個念頭

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-7-19 12:42 發表

擺落貼圖區試下 la,咁d sexy相好sexy la.......
貼圖區同photo album,好似完全係兩回事黎喎

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-7-19 13:09 發表

咁有幾多張photo la,咁唔放上嚟 la,好可惜 la......:smile_39::smile_39:
點解你句句野都有個la字跟尾?
你係新加坡人?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆