上一頁下一頁
發新話題

小淫娃3p完結篇,pg 27, 47, 56

收藏  |  訂閱
145  346.6k

引用:
原帖由 耀仔 於 2008-6-10 11:53 發表

俾晒d精你
我真系1路睇1路打飛機//
你唔係o係公司一路睇一路打下嘛...:smile_13:

引用:
原帖由 耀仔 於 2008-6-10 11:58 發表

我都吾洗返工既..
我好細個嫁炸..
haha~ 你夠秤未架!小朋友,唔好咁快學壞晒喎:smile_30:

引用:
原帖由 武將 於 2008-6-10 11:59 發表
男朋友會唔會又安非第二次?妳又驚唔驚佢同你自己會 走火入魔.............?
咩為之走火入魔先?
我諗bottom line係唔會亂咁傷害自己喇

lunch time,出去食飯喇,遲d再傾

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2008-6-10 12:05 發表
係公司睇完呢個post, 睇到硬晒, 不過, 呢個post終於完結, 真係追死, 日日上forum睇下出左未.

可以射在你身上, 我相信會有一種好強烈既征服感

你有冇話俾你bf知, 你同A早上在toilet再做左一次呀?

你同A係toi ...
我唔係即時講,之後有一次同bf做,一路做佢一路問返我果次3p有咩感覺,我先同佢講,佢一聽到又好high,仲叫我好詳細咁話佢聽成個情形係點,佢一路插我一路聽~

有冇覺得對佢唔住呀... 咁又冇喎,之前一晚都玩到咁喇,仲有咩對唔住?

引用:
原帖由 武將 於 2008-6-10 12:11 發表
可唔可以張4頁文章.....合併一齊等大家一氣過睇?
我原先都想合拼為一個psot,但因為字數有限制,四篇加埋爆晒煲,合拼不能:smile_39:

引用:
原帖由 我恨無情 於 2008-6-10 18:01 發表

你沒睇過妹妹的自白的咩?
http://www6.188channel.com/viewthread.php?tid=6333674&extra=&highlight=%2Boffice%A9f%A9f&page=36
比你再多D了解妹妹的思想和性格啦~
你點搵得返以前既post既?唔係冇晒喇咩?
我去「搜索」都搵唔返...

引用:
原帖由 foxybobby 於 2008-6-10 20:17 發表
妹妹如果你男友偷偷地arrange你比佢d frd老強你....你會唔會嬲呀?:smile_41:
偷偷地我會嬲架
點玩都好,要俾我知左先,我決定玩唔玩架嘛:smile_34:
想講到咁明,暗示都要喇:smile_45:

引用:
原帖由 skippy1006 於 2008-6-11 01:40 發表
好想問妹妹你一星期會同bf攪幾多晚架?
每晚又會幾多次呢?
食藥咩,咁都好問:smile_45:

引用:
原帖由 小斷背 於 2008-6-11 11:31 發表
我想問如果條腸淨係店到女仔既陰毛..店左2秒..咁會唔會有bb嫁
梗係會有架,快d帶女友返去見你父母,再約埋你外父外母出去傾下擺幾多圍喇,做男仔要負責任呀,知嗎?
仲有呀,幫BB諗定改咩名喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆