上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
115  204.3k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 07:40 發表 查看引用來源
師兄食過幾個人妻?
太多冇數過🤣

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 07:32 發表 查看引用來源
唔知佢有冇fd上過來,老婆問過,不過我都冇乜在意🤭
我係佢個friend🤣有次屌試過問過個有仔女嘅人母,我問佢啲豹紋Bra同底底咁Sexy,佢個仔或者同學會唔會攞嚟玩㗎,呢個人母即刻面都紅哂話唔知,我一路屌仲話佢個仔或者同學肯定對佢有性幻想,人母一聽下面即刻夾實我條嘢攬實我嚟咗高潮😄

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-16 07:35 發表 查看引用來源
如果做到第一個屌呢啲賢妻良母仲正呀!😉
我試過,佢哋嗰種良家人妻想要與唔要嘅表情真係好誘惑,當你係除咗佢老公以外,第一個男人佢肯為你連自己最後嘅防線都除埋,嗰種征服感呢🤭

[quote]原帖由 licklickson 於 2022-1-16 07:58 發表 查看引用來源
咁正呀!咁怕醜!呢啲人母好屌呀!佢係咪第一次失貞比你?😉 [/quote<佢話係呀🤭,睇床上表現佢又真係第一次被老公以外嘅男人屌,第一次搞怕醜到熄燈😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-16 07:39 發表 查看引用來源
睇住平時咁賢淑嘅人妻人母喺床上任你點屌,好有征服感!
冇錯,尤其可以冇套喺子宮中出,等佢體內永遠有我嘅基因🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 08:01 發表 查看引用來源
d人妻成日扮賢妻,一打破佢面具就知其實都好淫,尤其40路50路,佢地根本就扮晒嘢,屌起來又係淫底
上年新年喺街撞見我個friend阿媽,咪同佢老人家打個招呼拜個年囉,佢喺我面前打開件褸攞利是俾我,Auntie裏面竟然着住件黑色貼身低領T,雖然冇乜波不過心口仲好白滑,波型都現哂🤤佢知我裝佢,同我邊行邊傾又挨又摸,話搵日約我飲茶又叫我搵日上佢度坐下🤭不過最衰唔記得抄佢牌啦😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-16 15:51 發表 查看引用來源
咁先至正呀,師兄食到好嘢啦!佢應該好耐冇比老公屌啦,多唔多水?窄唔窄?😉
多水,窄就似處女咁🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-16 15:53 發表 查看引用來源
第一次就可以中出咁正!呢啲好似比你打咗印咁,之後肯定你想點屌都得!😉
第一次帶套,第二次佢要我中出😄

[quote]原帖由 licklickson 於 2022-1-16 15:54 發表 查看引用來源
咁之後有冇上去? [/quote未得閒上去😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-16 16:00 發表 查看引用來源
佢實high死啦!第一次出來比你屌咗幾多Q?
佢只係下晝可以出嚟,屌咗兩次佢要交人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆