上一頁下一頁
發新話題

突破大陸封鎖.........上夜遊區無問題!

收藏  |  訂閱
42  38.5k

引用:
原帖由 13751163636 於 2007-6-8 04:48 AM 發表
但係我多數係上面既網吧or骨場上網(唔會用死一部電腦),

咁未要成日記著咁多個step…?:smile_13:
網吧沒辦法搞:smile_42:

試呢個綱址,經第二站上網,不過初頭會慢D!

http://hrmovie.com/

不過可能會出亂碼,咁就要係IE嘅上面,搵到...檢視,然後係....編碼,再選.....繁體中文。

引用:
原帖由 WoodyJenny 於 2007-6-8 10:04 AM 發表

把軟件寄去yahoo,自寄自收。
都得,不過係骨場上網,搞咁多野,寧願按摩好過,留翻係香港上網,我呢個方法係想提供比係大陸住嘅ching。:smile_38:

引用:
原帖由 笑看人生 於 2007-6-8 10:03 AM 發表
哈哈!C HING 你真好啊!我看這討論區最有用今次了!等我上去大陸就試試先!給你強力推一下!若果OK再給您多推一下
多謝支持:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 iceman7777 於 2007-6-8 10:49 AM 發表

C兄~~~我都係用自由門,又方便又唔須要安裝打開就用得 :smile_30:
你個網址開唔到:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 桑拿王 於 2007-6-8 12:39 PM 發表
好麻烦.....去桑拿点装?!
比係住大陸嘅C HING裝,唔係桑拿裝,去按摩就專心D啦。:smile_30:

引用:
原帖由 iceman7777 於 2007-6-8 01:32 PM 發表

C兄試吓這個http://127.0.0.1:8567/loc/phome.php,入到去個網左上角見到有自由門6.34下載的:smile_38:
都係開唔到!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 正版冰火 於 2007-6-8 01:48 PM 發表

同大陸防毒撞,上面開吾到?img src="images/smilies/smile_39.gif" smilieid="50" border="0" alt="" />
我而家係香港都開唔到,點解?:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 htl 於 2007-6-8 07:02 PM 發表
好正呀!!
應該置頂啦!!
多謝讚賞:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 KingKong_Ray 於 2007-6-8 11:26 PM 發表
呢位brother真係同有d人唔同, 俾好多有建設性既回覆!! 呢個post真係令好多因為工作而係大陸長駐既hk人造福不少!!
多謝支持,我都係順便做個測試,報告結局而已。:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 WoodyJenny 於 2007-6-9 12:12 AM 發表

我住大陸,用Kaspersky Internet Security 6.0+Windows防火牆都可用自由門或無界,你要知到你上不到是因為閣下巳給大陸封鎖某些網站,解決方法很簡單,在香港找朋友下載,然後WinRAR壓縮(因很多提供免費郵箱的 ...
各師各法,ching唔駛介懷,我喜歡火狐介面,設計美觀,而且多左D功能,幾好用,設定後就好似ie咁方便,各有喜好。

我只不過做個示範,等有D..CHING唔駛咁頭痕,因為有D..CHING費時研究咁多,溝女緊要!

唔駛給我公開信咁嚴重,如果你鐘意,請出POST教人點去下載,然後點做,注意事項等!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆