上一頁下一頁
發新話題

突破大陸封鎖.........上夜遊區無問題!

收藏  |  訂閱
42  38.6k

引用:
原帖由 henrywl 於 2007-6-11 11:04 PM 發表
Thank you brother.. you are just so... helpful and lovely.. !!!Thank you.. for your info.. coz.. I stay in China all the time:smile_40: :smile_40:
係好用:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Delly 於 2007-6-13 02:57 PM 發表
咁有用 ga 嘢,我都即時 E 貓比我........長駐重慶 ga 朋友:smile_38:
重慶開唔到討論區?:smile_38:

引用:
原帖由 橫練不死身 於 2007-6-14 10:33 PM 發表
我響深圳東門D網吧用吾到嘅??:smile_39:
用唔到無界?可能防火牆問題。:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 xw 於 2007-6-17 03:09 PM 發表
C Hing, 多謝晒, 真後用到,不過好像慢一些,anyway. thank you very much
多謝支持:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Syncho 於 2007-6-19 07:16 AM 發表
小心國內公安追殺你呀, 師兄...

你好掂, 國內一個網絡警察剛剛爆出來, 話我地祖偉大國既"火網長城Great FireWall"仲未可以破解"洋蔥"既保密技術, 簡直係一條"資訊新幹 ...
我唔驚:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cknu 於 2007-6-24 02:18 AM 發表
各位 CHing, 馬會等網站, 用這方 法login 小心点 ... 齋看就 OK
是嗎?有問題?

引用:
原帖由 YellowDucky 於 2007-6-27 02:38 PM 發表
what is this for?
問乜?呢樣係大陸上網用,如果你係香港上網就唔駛理!

引用:
原帖由 雨宮 於 2007-7-4 08:13 PM 發表
真是難怪,害我都上不了網了

謝謝大大分享啊
推翻上去,好多師兄都有上網困難!

引用:
原帖由 alox 於 2007-7-8 03:23 PM 發表
師兄,我已按你的方法安裝好所有軟件,在toolbar亦有P字紅和洋葱頭,並重新開機. 咁想試下啦, 開咗firefox之後, 右下角的是 紅色的 tor disabled, 而不是綠色的 tor enabled.

問題是否我仍在香港, ...
如果你在香港,無需要用呢個軟件,主要大陸用。

你的問題,如果系香港系默認tor disabled,如果按紅色變做綠色tor enabled,就上唔到網。

系大陸就默認綠色的 tor enabled,如果還是紅色的 tor disabled。

就按一下,就會變綠色的tor enabled, 呢個時間表示開始啓用!

引用:
原帖由 KingKong_Ray 於 2007-7-8 11:19 PM 發表
好耐無見~~~ 我想問下呢, 點解我去到生果網click唔入裡面既內容既!? 仲有呀, 想睇呢度既短片一click 個link 就彈左去無界既homepage, 係咪即係睇唔到呀? 有無辦法解決呢d問題?

tks!
你系大陸?

會唔會系你電腦的防火牆問題?可能要改d野。

佢彈左無界既homepage時,唔駛理佢,系d強制程式,關左佢就得。

我系大陸用無界都好順,無試過你的問題。

如果大陸屋企用,不如就試下安裝火狐,介面又靚d,功能多d,不過相應出畫面會慢d。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆