上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
177  445.4k

引用:
原帖由 ken86133 於 2020-6-22 13:07 發表 查看引用來源
平时上去  按摩   牛肉火锅   见下條女  现在香港也可解决頭2樣   奈何要工作   無可能上去14   番來又14  谂緊一係型D 包條女一个月来香港见我   我自己住 ...
家屬團聚有3個月. 一係你幫佢搞商務簽證(E家難搞左, 以前求期有間公司申請, 好似3萬幾一年).
其他自由含得7日, 條女好難來港

引用:
原帖由 ken86133 於 2020-6-22 13:07 發表 查看引用來源
平时上去  按摩   牛肉火锅   见下條女  现在香港也可解决頭2樣   奈何要工作   無可能上去14   番來又14  谂緊一係型D 包條女一个月来香港见我   我自己住 ...
家屬團聚有3個月. 一係你幫佢搞商務簽證(E家難搞左, 以前求期有間公司申請, 好似3萬幾一年).
其他自由含得7日, 條女好難來港

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-27 14:48 發表 查看引用來源
本港連續14天本地「零確診」
可能好快又一單無厘頭本地確診, 又重新計過

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-27 14:48 發表 查看引用來源
本港連續14天本地「零確診」
可能好快又一單無厘頭本地確診, 又重新計過

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-6-27 22:42 發表 查看引用來源
係啊,盧教授都話可以幫政府購買以降低香港檢測價到500左右
試劑唔貴, $50遮. 係本地實驗室檢測費近來500.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-6-27 22:42 發表 查看引用來源
係啊,盧教授都話可以幫政府購買以降低香港檢測價到500左右
試劑唔貴, $50遮. 係本地實驗室檢測費近來500.

引用:
原帖由 pkbor 於 2020-6-29 13:40 發表 查看引用來源
無計政府又廢中港家庭又無區議員幫
林鄭心諗你班人話封就封話通就通咪好冇面
實情係大陸果邊唔敢放, 有事就官紗不保, 拖下先啦

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-30 10:03 發表 查看引用來源
last day in June, still no news
no news is good news

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-6-30 20:46 發表 查看引用來源

老老實實,Andy哥拜托你俾個帖沉咗佢啦,當信一次邪好唔好。
咪係. 信下邪. 呢個帖沉左可能好快可以免14日隔離. 到可以過去玩先開帖分享好過啦.
日日睇住呢個帖, 月月改標題

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-6-30 20:46 發表 查看引用來源

老老實實,Andy哥拜托你俾個帖沉咗佢啦,當信一次邪好唔好。
咪係. 信下邪. 呢個帖沉左可能好快可以免14日隔離. 到可以過去玩先開帖分享好過啦.
日日睇住呢個帖, 月月改標題

我唔再回呢個帖喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆