[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
10  501.8k

勁小留言,第一次一口氣追60幾板,我想問一下樓主,當你同eric發展到依步,又同老公離婚,是否發現其實你老公係依2年入面其實都有伴侶對象?

樓主是否敢愛敢恨天蠍女

抱歉係時間切換上有啲唔明,到底係樓主發現Eric係個群嘅事之後先決定同老公分開嗎?定係依兩日先發現嘅呢?

樓主中間有同老公或eric攤過牌話知道他們的對話嗎?
最後,希望樓主找到自己既幸福,到底是一時迷惑定真係覆水難收?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-3 10:07 PM 發表 查看引用來源
仔細啲睇返Alex同Eric對話啲History, Alex 先係你地講架玩家, 女人都鍾意個類, 識得氹女人 ,又識得調情氹女人上床�男人。

手機繼續碌落去 同阿alex 上個床�女人,多到數都數唔晒, 仲要 ...
Eric點回應,有你唔想睇到的事嗎?

引用:
原帖由 明眼人2015 於 2018-4-6 03:55 PM 發表 查看引用來源
勸黎浪費口水...

十年後, 愛情又變親情, Eric四圍滾, 樓女懊悔不已, 餘下四十年, 五十年, 天天痛苦!
回顧一生時, 懊悔不已!!

說什麼改變, 等同大陸的暴發戶, 無錢時窮困渡日, 一有錢便四出周圍疴屎尿, 性情 ...
其實我都係依幾日追文,從樓主2016年既發文,到2018年既今日,文字間透露既觀感已經好唔同,我感受到既,係一種無型既自信。
但我都係女人,其實女人好洩,因為會老。

正到好似溫碧霞又點,都會老。

不過話時話,我自己都結左婚,有曖昧對象。不過我自己都好識分正餐同散餐。曖昧對象真係會比到戀愛既感覺我。但當大家諗深一層,大家都明白到屋企哥到永遠唔可以放棄。咁當然,我老公唔會知,如果我老公係樓主老公哥類,我諗我更清楚,機會係我老公因爲愛我而比我。我點都會反屋企。

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-4-7 01:02 AM 發表 查看引用來源

如果曖昧對象太過正 正過自己老公好多好多呢  咁又會唔會把持唔住呢
沉船應該好難。

要記得,怎樣得到,怎樣失去。

我幾好奇樓主出眾的身材和外貌。

引用:
原帖由 ~信信信~ 於 2018-5-9 04:09 PM 發表 查看引用來源

我係好奇樓主可接受嘅尺度,真係係可以OPEN到咁?
其實點解女人對性有另類感受就係open。

只係我好奇樓主之前同老公8年情,中間無特殊艷遇嗎,反而比eric調教完就充滿賀爾蒙咁,個個都想上。

引用:
原帖由 ~信信信~ 於 2018-5-9 10:48 PM 發表 查看引用來源

無論樓主是男方定女方,我都覺得太過open!我冇話係女性對性有咁嘅感受先叫有問題...
佢老公可以開放到推個老婆出去比第二個男人,而佢第二個男人又推佢出去比第三四五六七...個男人...
我唔覺得咁樣係叫做愛樓主...

而樓主又可能真係比Eric調教到令到佢對性"好似吸咗毒咁",愈踩愈深!
凡事都係適可而止,太過沉迷會變咗一個病態... 可能你覺得我講到好輕易,邊有話上咗癮話想撇甩 ...
當然,我都唔贊成樓主而家既性交模式同心態。

玩還玩,我當大家已經性上癮到忘我。但最起碼點都唔好玩拍片。完全已經係自殘行為,我地局外人都評論唔到人地'家事'
只同為女性,登樓主憂心。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-5-10 07:25 PM 發表 查看引用來源
咁啲水聲係咩? 嚮套內射到有聲?

本來 Berti 有份摸你,但 Eric 一入就行開? 好蠢喎

仲未諗到點要解熄電熄燈熄冷氣...
我忽然感到樓主日後有性病風險很大。。

會不會玩得太那麼雜"x"

前往最後回覆