面对陽萎,閹春,鸡照❗真空助勃,鎖精環

收藏  |  訂閱
9  13.1k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 06:43 發表 查看引用來源
忘記,今日的真空泵就到,試左得嘅,就係富华厕所泵硬,帶鎖精環40058862上龍蝦整件
唔係潑你冷水,呢 d 玩具,對羊羊兄你現時嘅情況,係冇用嘅.
何不叠埋心水,交比醫生處理,等調理好身體,再戰雞場.

真係真係試過得,抽三下己漲到食左雄起原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 06:43 發表 查看引用來源
抽嘅時候係得,但一除咗個泵筒,條 j 就會打回原型.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 19:16 發表 查看引用來源
我唔知点解肯打荷爾蒙,係会陰打,又要塞肛,搽荷爾蒙膏,個乳頭掂下都痛,乳暈漲,賓周縮
為咗身體健康,幾辛苦都要忍受架啦.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 23:31 發表 查看引用來源
所以要用鎖精環,帶住泵,鎖住的血回流
戴住個環,隻雞會唔會乍形架?

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-9-22 23:56 發表 查看引用來源
佢去後樓梯泵定先,d老雞一日無幾單生意見到佢都唔知幾開心。
去後樓梯泵定,好麻煩.
使多少少錢,叫隻雞幫手戴環,泵硬,咁咪仲過癮.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-23 18:52 發表 查看引用來源
試過有用,我而家只係原位,用女,荷爾蒙,吊針,打春袋底,塞肛,唔止陽萎,而男性性徵睡中自然晨勃都冇,用真空泵早晚各一次,抽漲,即放氣,隔一分鐘又抽漲,每次抽十次,另M腳提肛練括约肌十分鐘,得閒就練,另上物理治療电,
下星期要上医院ward,
...
睇見咁多療法,都覺得辛苦,祝羊羊兄早日康復.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-23 18:52 發表 查看引用來源
試過有用,我而家只係原位,用女,荷爾蒙,吊針,打春袋底,塞肛,唔止陽萎,而男性性徵睡中自然晨勃都冇,用真空泵早晚各一次,抽漲,即放氣,隔一分鐘又抽漲,每次抽十次,另M腳提肛練括约肌十分鐘,得閒就練,另上物理治療电,
下星期要上医院ward,
...
好奇一問,用真空泵抽硬咗條 j 後,除咗個泵,條 j 嘅硬度能維持幾耐,有冇 5 分鐘呢?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-24 10:55 發表 查看引用來源
40059140泵两下就硬,一掹就謝,或按泵洩氣孔即謝,所以要戴鎖精環鎖住的血回流,所以泵硬帶鎖精環绝不可以超廿分鐘,五至十分鐘就最好
知道了,多謝提點.
我都係食偉哥算喇.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-26 05:26 發表 查看引用來源
食得偉哥真好,我而家食,快速泉,適尿通,同偉哥等药相冲,我单食快速泉係晚服,所以我食偉哥叫鸡係中午
各種藥物,都有唔同屬性,要向醫生問清楚至得,以免有不良副作用.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-26 05:26 發表 查看引用來源

所以我食偉哥叫鸡係中午
食咗偉哥,起到頭,即係條 j 仲有得救,可喜可賀也!

前往最後回覆