上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  942.3k

引用:
原帖由 fb45b60b0889af 於 2020-6-19 15:57 發表 查看引用來源
其實我有個疑問,佢媽年紀仲有冇水出?
佢媽50歲喎

諗下有乜特別分享。。。。。。

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-6-19 21:22 發表 查看引用來源

如果師兄已婚,我反而想聽下你同阿嫂嘅嘢
例如呢份工作,雖然邪骨佔少數
有冇試過邪完返到屋企阿嫂想開波又點算
或者有冇遇過自己親戚朋友甚至阿嫂啲姊妹要按 ...
1..我好似提過我是單身人仕

2. 親戚 未遇過

3. 朋友  請爬文

引用:
原帖由 2000092 於 2020-6-20 00:09 發表 查看引用來源
樓主你好,希望有朝一日我可以說到老婆比你按。想問下你靚唔靚仔,同大唔大隻?哈哈
外貌協會成員 ......你要靚仔大隻  沒有  我只是個普通人

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-6-20 00:31 發表 查看引用來源
佢可能平時少做,所以咁敏感,咁佢下面窄唔窄?
窄唔窄  都ok

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-6-20 10:29 發表 查看引用來源
通常師兄可以做幾耐,同埋通常都可以令佢地有高潮?
高潮坦言唔係個個得有喇  双方配合嘛

至於做幾耐我又冇去計過   但大多客人都話  比伴侶   耐

引用:
原帖由 couplelover 於 2020-6-20 12:25 發表 查看引用來源
師兄個帖真係精彩👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
多謝  只係過去記得的工作

一陣分享年多前 記得嘅工作
客係一個工廠區樓上舖 內衣舖老板娘  係熟客介紹  某日收到WhatsApp 道明來意後 約時間地点 當我有問正邪收費再過一陣就比地址我  有冇錯呢?  係工廠區單位?好啦照去約了8点...去到單位 哇? 賣內衣? 跟住㩒鐘 有人開門眼前一個約3x女士  衣著一般好普通  中等身型咁  入到去佢先反鎖門同熄了門口燈 因為收8点 全店都係內衣 外地品牌 佢帶我去店內一間房  原來佢會留宿有浴身厕所 擺設等如一間房咁 閒聊間佢以往都試過男按 當然那時是租房啦 亦知有正邪佢單身店舖係佢第二個家..... 幫佢按下肩頸先。。佢好痛因為經常睇電腦搬嘢...按了一輪鬆咗好多 佢好細声話衫阻住 不如沖身先 由於浴室細所以分開沖 哇…佢唔介意即除衫一套黑色  通花內衣 原來身形不差 有腰  有波34c 佢仲笑住.講我自己賣緊品牌呀 跟著走去冲身 之後到我 出到來已經見佢扒在床上用毛巾蓋住

咁惯常性按上半身 打開毛巾 哇。, 淺藍色通花bra 開始按 我仲笑佢宣傳咩?  閒聊下佢好喜歡靚內衣 所以就去了解 認識。。到自己開店 生意都可以 。。
話咁快到推油 佢底底係窄身但未到Tback程度 每次推對脚佢都硬係唔止点咁 細声問原來好敏感有d濕 哈哈  有2,3次刻意停留下係妹妹外 已經感覺佢濕 反轉身按欣賞下套內衣係点  同之前唔同通花位置令你睇到睇唔到重要部位 我冇刻意除佢 但睇到妹妹位有d濕出嚟  沿鎖骨向下推至胸口  個bra質地好滑好靚  明顯地2点凸起 掃下佢 佢叫唔準多手  哈哈突登夾住捽幾下 佢扭身好敏感呀你咁捽 捽完又推埋其他地方先啦 去到腿一推佢又震 推多幾下見佢合埋眼 揸實拳頭.... 再推去到妹妹到 呀咗声 d水過晒通花底底出哂嚟。隔住都整個妹妹按摩  刺激下佢一路喘氣  一路講" 佢" 冇你咁叻咁識玩  一嘢就摸到死穴 跟著d水仲多咗 另一隻手拉底bra 捽下的的 成個人向上曲  哇!死啦  唔好咁玩......投降已經話想要 上套  移開底底就男上 想除哂佢內衣  " 唔好除"一路男上又啜下的的 佢呻吟得好嗲。。之後轉後入 突登拉返好bra 再托住用手指捽的 加埋通花刺激叫得仲大声 玩到佢腳軟 然後側入 2,3下就震震 出唔到声 到咗 未試過呢個位  比你幾下吉中位啦...... 再側入多陣比佢回幾秒氣... 之後男上(佢喜愛)  我托佢對腳上膊頭  佢叫唔好呀  跟著長叫一声 入咗  唔得呀 好刺激  快d放開呀  當然我冇理啦 按住佢對手等佢冇得郁 一路出出入入  叫到好嗲 又叫唔好呀…唔好呀好軟呀 同埋一堆迷糊說話 ......只係知好多水好潤  玩咗陣放開佢對手 佢用手推我 唔好咁喇.....太刺激 我轉揸住對波  捽下波的...一路叫唔好唔好  我d水出哂....玩到完事  佢訓係床透好耐  先回氣出到声 比你玩死啦....失晒控  原來佢有個唔太固定伴侶   所以話佢冇咁叻  之後佢除內衣去冲身条底底濕晒  沖完又着另一套內衣   穿好衫大家執好嘢 同佢一齊叫外買 食完先走.....
係疫情其間都有再見 因為生意少咗 佢可以早收工按下

#468   更新完

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-22 22:15 發表 查看引用來源
師兄十分精彩,咁玩唔怕整爛老闆娘啲靚內衣?
無爛 佢喜歡唔除

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆