上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  942.0k

引用:
原帖由 chingcarol 於 2020-11-2 23:11 發表 查看引用來源
真係個個男網友都係按摩師?
呢位網友  你這個問題 我無法答你 因為我唔係其他男網友 你信與不信佢哋  你自己判斷喇  與我及個post無關!!
我志在分享我佔少量邪骨工作比大家  作為茶餘飯後消閒

將#640  post 搬到#662

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-11-3 23:03 發表 查看引用來源
剛剛試咗真係唔使登入都可以睇到啲相呀
你呢個情況  
関我post咩事呢?  請問!! 我post無任何相睇?

又搬多次post希望各位見諒
下一個分享就係我一個長期正骨單身客 少有邪骨嘅分享
呢個長客已經揾咗我至今2年  一向正骨佢係一個行政級人仕 單身  有自己物業 樣子身材不差因為經常運動……有晚如常去佢屋企按摩  一切如常  各自沖身  佢唔介意全裸比我按所以冇bra under 趴在床上等 一切如舊開始按
佢皮膚好白 都幾滑 如常按 省略……
去到推油 佢開始問下近來有冇邪骨之類  平時佢好少提
到推下身 總會推到雙腳之間 近妹妹附近  …… 濕嘅? 留意到一推呢個位 見到佢揸實拳頭  到轉身正面 見佢面紅 仲主動用毛巾遮往下身 照樣推上身先 去到推胸 有33b㗎 一路推一路見佢面紅 有1,2下細声叫 試下輕揸佢 1,2下玩下佢佢叫出嚟 好啦推埋下身 係毛巾下推 推到兩腳之間 根本濕晒 推得幾下 佢自己較暗燈 咩事? 跟住好細声話今晚想一次 哦…… 毛巾下腳打開咗些少 去到妹妹到已經好濕 輕輕掂下佢已經呻吟  打下圈仲濕潤 另一手揸住個波捽下波的  又鍚下 佢一路喘氣一路叫 慢慢拉走毛巾分開d對腳 哇  濕到呢玩多陣 佢主動叫想入 上套 入啦  哇!有d窄 雖然好濕滑 要慢慢入 佢喘住氣講 “好少做” 好迫呀 入咗部份 真係好窄 佢推住我叫 唔好呀 好迫 但佢又好high  唯有慢慢出入下先 一去到差不多佢就推住  好迫呀  出入咗一陣佢開始投入 呻吟仍然保持住果個深度…… 見佢放低手 攬住佢 突然一下入到底  真係好窄 佢大声叫咗下 喘大氣  叫好迫呀 跟住我慢慢出入 下下到底 佢好肉緊揸住枕頭呻吟  玩咗陣  轉下位拖佢落床 玩後入  下下到底 托住對波玩  佢high到趴係床係咁叫
突然間佢冇声 抽下抽下咁款 oh  到咗喇  趁佢到咗 再加多幾下 佢扭晒身叫唔好再頂  好酸軟  當然頂多幾下 佢high到只係用力揸住床單 出唔到声…… 比佢透一陣 抬高佢對腳上膞頭 又入過 佢high到叫救命 好迫呀 感覺到佢出咗好多水玩咗一輪 放返對腳落嚟 玩到完事……

完事後休息一輪 冲身 之後就走

更新完 師兄們…………

引用:
原帖由 巨蜂大提子 於 2020-11-24 14:13 發表 查看引用來源
次次都按到做埋架?😅😅😅😅
又要講多次  我  “正骨”  比例大過  “邪骨” 好多  
另外同一個客 都唔会次次做

係呢度唔通我分享  正骨   咩……  阿水睇呀!

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-11-24 17:27 發表 查看引用來源
故事雖短,但好正。👍🏻👍🏻👍🏻
下次又分享下近期d  工作

引用:
原帖由 chingcarol 於 2020-11-25 14:19 發表 查看引用來源

可能樓主都少左工作所以少update
呢排咁多單我都唔敢約師傅住, 唔想上報,唔想按摩群組
你擔心疫情唔敢約 閣下的事  
但唔代表我工作會少咗  ok

多謝師兄們追看
今次分享下人妻 熟客介紹  某日打來傾咗一輪 約咗時間因為佢老公返通宵 不過又要去d村屋係粉嶺 依照指示去到目的地 到門外閘開咗上一層 敲門  門一開見到個黑色背心女士 皮膚好白少少肥  有胸  表明之後佢一手拉我入屋 可能避免樓上人知啦  坐低傾咗陣 各自沖身之後入房

佢除淨內衣  少少肥 但平均 胸都幾大  內衣紅色咁 之後趴在床開始按 佢話以往都去開店按 但今次第一次比男按 一路按佢都幾攰 哈 佢好好奇問咗好多問題 好快去到推油
推咗陣 除咗bra扣 慢慢拉出來 數字36c 哇  一路推油佢到有問下 邪嘢咁 當然照答啦 又講佢自己少搞嘢 佢趴係度對波邊吱晒出嚟 推下波邊好滑 推下雙腳 佢叫可以除底底 好啦拉走底底 濕咗撻 可能頭先講淫嘢令佢濕 繼續推啦 推到屁股佢打冷震 好細声‘嗯’咗下 佢準備按摩油 好滑 推到大肶內側  佢微微打開腳 唔多唔少碰到妹妹 哇 已經濕咗 碰到妹妹果下佢曲咗下腰  佢講咗句濕咗  好喇 轉身正面 佢叫熄些少燈唔好燦眼 哇!對36c 幾挺 胸型幾靚  推上身先 推完手推胸 手感幾好 佢合埋眼 見到佢咬唇 手揸實拳頭 輕輕經過兩点 佢用手㩒住我手 又冇出声  又唔比我縮手 唯有輕輕揸下佢 一陣佢已經細声講 好舒服 好耐未試過咁  佢對腳自然打開咗  又好細声講想要 咁樣……另一隻手去探下妹妹 哇好濕潤 輕輕捽下 佢開始呻吟  上身就慢慢揸下捽下36C 又啜下2點 幾重刺激下 佢已經大聲叫 有d失控 妹妹d水好多 跟著佢起身 手㩒住床頭版 背住我 好啦上套 後入佢 從後托住36C插佢 佢high到痴話 呢個位就快頂到啦 過多陣佢叫顶住我之後打泠震 又大叫  佢到咗  可能好刺激 成個人趴咗係床頭版回氣  之後拉返佢落床打侧入 一路揸波一路插佢  又叫過玩咗陣 轉位抬腳上膞 一入  佢哇咗声 叫好入呀  肉緊到捉實我手 感覺濕得重緊要 一味叫好入呀 又玩咗陣 玩下女上 對36C抛下抛下 揸住又捽下的 佢唔坐哂落嚟 keep住個深度保持high  不過可能之前玩得攰 佢一陣已經攰 好啦 反轉佢 又玩後入 因為呢個位佢最high 佢叫  “又嚟 死喇”  又揸住對波玩 今次佢失控好大聲叫 揸實個床頭版 尤其捽佢2点更加叫得大聲 一陣間冇声 又到咗 完事喇……
休息一輪 同佢去冲身  佢細声講好耐冇咁刺激過  好正 哈哈多手又玩咗對波一陣 冲完著衫 同佢執返床單 毛巾 坐多陣就返家  之後佢有联絡我再約多次

up 完各位師兄………………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆