同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
9  139.3k

恭喜恭喜......:smile_38: :smile_38: :smile_38:
好開心見到你地繼續呢個主題!
希望各街坊落力支持,將佢發揚光大............
我都要出門口啦,約左bf 係火車站等我,佢都向公司請左假陪我上東莞,跟住下星期我地就去泰國玩...........
好開心臨出門口見到呢個post.............!有時間我一定會上黎支持,順便都會將我係國內既情況同溝仔既風流事等跟你地分享一下既..............
下次見啦!see u.......:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-19 08:53 PM 發表
Update 19 May 2008

星期六,由於有突發事件,所以上左去東莞長安 ! (唔記得左順便去探阿花添!)

到左晚上8點幾,搞番掂晒 ! (好彩,係一D技術性問題,個客都唔知我搞乜,任我求其UP過關 !)
e ! 見時間尚早,咪 ...
我話左會上黎支持既.............:smile_38:
我今日要飛啦!你地呢個post要繼續唔好停呀..............:smile_38: :smile_38:
差d唔記得講下我係渡假屋呢幾日既情況添! 呢幾日都係同bf 過下d二人世界,無乜出去玩,每日煮下飯仔,食下海鮮餐,晚上溫溫馨馨咁出去散下步!
朝早起床就拉開窗簾望住窗外既鳥語花香,無拘無束咁係窗前做做愛,唔知有無比屋苑果d保安偷窺到呢?
好啦!我都係時候要出發啦,係度祝各位街坊朋友工作順利,生活愉快!拜拜啦..........:smile_15:
順便呼籲記得支持祖國四川既災民呀..........:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 11:26 PM 發表
今晚同一個朋友食完飯......現在很累 !
明天有事要辦,星期一再和大家見面 !  :smile_38: :smile_38: :smile_38:
hi............   我今日係泰國返左黎啦!
同各位街坊打個招呼先,你地好嗎............:smile_38: :smile_38:
我聽朝早就要北上大陸返工啦!你地繼續唔好比佢停呀...........

第一: 係為左方便我老友阿花(jickfa),得閒上網既時候,可以容易D返黎探我地成班街坊(佢既經驗同我差唔多),所以我連POST既TITLE都用左"同事姐弟戀"......
多謝啊sam哥你先!老友即係老友,各位街坊好嗎.......:smile_38: .
我今晚剛剛先返到,明早回公司開完會便馬上又要返上國內!而家等緊我件bf過黎同我救火!
講真都餓左好幾日!今晚起碼要bf同我執返幾劑先夠喉.......

引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2008-5-28 05:16 PM 發表
早排真係好忙,
攪到都唔可以同花姐講再見,
唔知花姐呢排點呢?
唔知仲有冇食象拔蚌呢?
今晚咪食囉............

引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2008-5-28 05:26 PM 發表

佢間唔中都有搵你呀,
麻煩你下次佢搵你既時候,
同佢講聲阿鬼好掛住佢,
好嗎?
知道啦!多謝各位街坊.............:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 neolai 於 2008-5-28 03:30 PM 發表

女人係咁..鐘意一個人就隨時都起到水...
我咪係囉!話比你地知...........:smile_44:
我而家已經起哂水,等緊bf黎同我救火,佢唔同我執返幾劑唔肯過佢.............  

bf都差不多到啦!唔講咁多住.............
我都要沖定個涼,然後等佢一入門口就...............
各位街坊多多保重,我會掛住你地架啦!拜拜..........:smile_15:

事發時間5月30號地點韓國
5月29號到左韓國同工廠開會,開左一日會
尋日工廠安排左個導遊帶我遊覽,佢都識講幾多中文既韓國人,唔算靚仔但又幾瀟灑果種
佢開車帶我遊覽左韓國既名勝食韓國菜,到夜晚又係去左飲下0野,已經好攰,叫佢送我回酒店,佢都好有風度又幾風趣架
返到酒店佢問我係咪好攰,佢話不如由佢同我按摩下,佢自己話學過按摩,的確按得我好舒服手勢極好
出事啦!過程中我妹妹不停出水,面紅耳熱自己發姣添
我於是伸手將胸圍背扣解開,心諗唔知佢明唔明,其實已經知道自己頂唔順,想佢乜我
佢既手勢真係好正,愛撫既手勢仲正,雙手既溫柔又識得控制力度,我兩粒乳頭都已經好硬好凸
我已經任由佢既擺佈,全身赤裸裸
佢唔止手勢好,連條舌頭都好犀利
我既敏感點都比佢既舌頭遍遊,而且佢真係好識調情
連我最私穩果兩點,g點同c點都比佢舔得好舒服
由其個c眼位,佢好慢好慢好有耐性咁舔
我已經頂唔順,等緊佢既進襲,佢好識控制節奏
終於最後由佢全主動向我侵襲,全個過程好舒服
佢話會等我訓著後才離開!講真我覺得佢似鴨多過係導遊囉...........
我而家仲係酒店,正等緊佢黎送我去機場.............
講到呢度我都係時候沖涼換衫啦!要準備去機場啦!
拜拜啦............:smile_15:

係呀!我今日唔係返香港架,有時間我會上黎探你地架啦
各位街坊保重啦...........
拜拜!cu.........:smile_15:

前往最後回覆