工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
8  942.0k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-14 10:53 發表 查看引用來源
等師兄分享

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-8-21 18:49 發表 查看引用來源
跟著分享下近來的工作   6月中的  某日收到個陌生whatapps  是女士 又係問下正邪骨收費   之後約了時間……又係咁X遠  上水d鄉村要谷歌引路  當日去到約了7点照指示停車 行去一間村屋推開閘上了頂層按鐘 有人開門係 ...
好正的分享,等更新

期待師兄繼續工作分享

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-9-8 11:45 發表 查看引用來源
近來較多因為疫情轉call上門按摩嘅客人 首先又要講多次 至今並無188嘅人所以唔使估估吓啦   呢個來自近來工作某日有個whatapps  女士來的  聽声都幾後生 問完一輪
之後  比咗地址我叫我當晚來 xyz!:,.? 又係九里遠嘅 ...
繼續支持師兄分享

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-10-9 09:59 發表 查看引用來源

都係果句  你睇我好  我睇你更好…
唔通我係度分享啲客
態度有幾差   說話有幾難聽咩  哈哈
十分明白同體諒師兄工作分享的只是開心有趣一面

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-10-1 17:10 發表 查看引用來源
今次分享 人妻工作 係熟客介紹  联絡過後  相約到酒店(但之前約咗好多次都唔成事)……約了夜晚8点到達酒店去到房間敲門  門一開一個少肥女士  打個招呼就入去 ...
有時間快更新等看下半場

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-10-28 18:53 發表 查看引用來源
講真唔係個個女人都想邪骨  冇做到長時間 想解決下都好正常
期待師兄繼續分享

引用:
原帖由 sexhoney 於 2020-10-30 13:14 發表 查看引用來源
我都想比樓主正骨一下~
但樓主未必想接呢度d師姐師妹喎

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-10-30 16:53 發表 查看引用來源
此話何解??
願聞其詳
沒什麼意思都係你呢句"因為至今從來沒有替188女士 按過"

前往最後回覆