bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
28  60.8k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-10 12:32 AM 發表

haha~~
點解要大力扼手?
haha因為大力扼手..咁你個身咪會好震囉...
咁你心口對奶奶咪會好生動好活潑咁跳下彈彈下囉hahaa:smile_40:
你上面大一郁.. 我下面就抬起頭望住你囉~haha:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-10 12:41 AM 發表

咁大力chok人地隻手,會痛架嘛!
hehe 興奮得滯?! 唉... 真係曳呀我~~
咁唔chok手啦... 我直接捉住你對燈黎搖得唔得呀?! haha:smile_30:
或者同你玩第二D... 例如野球拳! :smile_40:
我點都錫住你先... 唔錫都唔得...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-10 12:55 AM 發表

睇下咩眼光喇
咁講真,有人欣賞自己,唔多唔少都會有d自豪,有d開心既
不過有時太猥鎖既目光都會反感
有時見到佢地想望又唔敢望既神情,又會覺得幾得意
嗯嗯... 我女友都講過... 點都有d 自豪感同埋暗地裡開心..
但太過份.. 就反感啦!

引用:
原帖由 sonydsc 於 2008-1-10 05:09 PM 發表
U may add me in MSN & play with me
I really want to share your experience.

咁樣唔知會唔會被扣分呢?!?!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-10 12:32 PM 發表

佢既底線,其實都等如我既底線,因為係一定要在我同意既情況下,先會做所有事
總之我一say no,就咩都唔會做,就算俾人望一眼都唔得

自信係要有d既,同埋知道佢會high(當然我自己都high),所以咪會咁做
咁一定一個肯, 先ok啦~~~
唔通迫咩!??! 咁殘忍~~
證明你男友都好錫你~hehehe 恭喜晒:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-10 01:35 PM 發表

我又冇乜點幻想過喎...
對手...
好難講,第一件事合眼緣喇,咁呢樣野好難講架嘛,又要睇當期時既心情
總之又冇禮貌又污糟太過樣衰猥鎖果d一定唔會喇:smile_30:
嘩~:smile_30::smile_40: 好野... 我實有份喇咁樣~~
我以上皆非~hehe:smile_13: 不過可能衰就衰在無緣~!
有時都會幻想你同我見面時會點~~
不過... 都係諗下算囉~~:smile_40: 哩D野... it's fate~

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-10 10:43 AM 發表

你咁揚左, 就會有好多人去架啦 :smile_30::smile_30:
唔怕啦, 又唔係我屋企~ 我無理由咁自私唔俾人去o個個公眾荒野架~ haha

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-10 12:24 PM 發表

睇心情喇,有時都會架
好似以前著住件低胸衫,烏低身或者蹲低既時候會用手掩胸,依家就唔會囉(咁當然睇場合,會有例外喇)
o係別人身上得到自信~~ 絕對無壞丫~~ 我又唔擔心你識唔識得保護自己哩個問題...!
不過~ ~ ~ 我好想遇倒你呀:smile_30::smile_30: 應該叫你男友俾下面.. 搵唔搵我做男主角~~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-14 02:08 PM 發表

:smile_30: :smile_30: ~
咁你了解左d咩?
我相信大家了解你男朋友都係了解到佢中意你俾人抽水搏懞o既部份~haha:smile_30:

前往最後回覆