想尋回仙記的回憶

收藏  |  訂閱
4  3.5k

引用:
原帖由 雲夢 於 2016-7-6 12:41 PM 發表 查看引用來源
雖然喺香港成日去玩
但澳門就淨係試過一次
3年前去仙記,返黎之後仲出過篇報告(嗰陣冇澳門討論版,要喺返香港夜遊版出)
嗰次同幾個frd喺信德買套票
2000已包船票同埋基本洗費
...
雲夢兄,

你個問題我都想知, 但呢度太靜喇, 有時全日都無一個回覆, 好奇怪, 可能同香港個帖差不多或者應該更甚.

我都有一年無去過喇, 通常桑拿同浴室各半, 最近兩次桑拿都去1x, 係d fd 話去既, 但超多人又無服務, 女都算多但餓狼更多, 真係有爭食/輪米的感覺, 女有70%以上可以食用, 但反而又無d令我撲出去爭既.  

同d客吹開水, 佢叫我試下利x, 但一直未試.

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2016-7-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
東方唔岩咩,我上年去2568
2大堂+大脾+背+1Q
個價ok喎 :smile_47:

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2016-7-19 11:46 AM 發表 查看引用來源

我以前去親都多數18,不過後來嫌人太多,就少去。我去親都鍾意響大堂hea下,所以又好少去浴室。
真係好很多人 :smile_42:

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2016-7-19 11:51 AM 發表 查看引用來源

最近兩次,我都係去東方皇堡(都係近一年內的事);再對上一次,已經兩年半前,就係去東方水療

東方皇堡主打制服,真係好鍾意就不妨去試下;不過除左制服外,就少D野玩。玩邪的就只有大脾筋,其他只有大堂按摩修 ...
東方皇堡去兩次都係early afternoon,兩點幾三點的時候揀女,女預左少 - 大約有幾多揀:smile_41:

加錢揀俄羅斯 - 加多少:smile_41:  會唔會好寬闊 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wubidick 於 2016-7-19 07:11 PM 發表 查看引用來源
又唔好那麼悲,其實呢個討論區都有好多有實力的CD-ROM,不過呢度管理同氣氛那麼和諧,好多人唔出聲吧!

前幾個月walk-in入十八(有人贏左請),消費都三千出頭,本來一心hea下就算,不過沖涼時兩個越南妹沖涼聊雙 ...
我都知好多有實力的CD-ROM, 如果有問有答就讀更加好. :smile_30:

我又未試過有你講個d服務喎 :smile_14:

前往最後回覆