有無CHING會買黑色絲襪返屋企打飛機?

收藏  |  訂閱
8  8.1k

緊係要着住絲襪先打啦:smile_47:

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-6-26 12:34 AM 發表 查看引用來源

趕住返工唔會,放工後如果大家都攰都唔會,有得俾我望老婆絲襪腳已經好正,玩腳同做都要啱timing, 時間啱,大家又mood到先玩同做就最happy
你就好啦,老婆鍾意着絲襪,有得望老婆對絲襪腿兼有得玩佢對絲襪腿:smile_47:
我老婆就唔鍾意着,係冬天返工迫於無奈先着厚絲襪,天氣冬嘅日子叫佢着住絲襪瞓覺佢都話焗,唔肯着:smile_45:
所以唯有自己着絲襪嚟滿足吓:smile_30: 噚日着住5 den超薄肉絲出街,超爽

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-7-2 05:48 PM 發表 查看引用來源
男人著絲襪
https://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/beginneros/2018/01/【冷知識︱原是設計給男人的絲襪︱beginneros】/

絲襪嘅前身其實係設計畀男人着,所以我只係爭取返原本屬於男人嘅權利:smile_30:

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-7-3 05:14 PM 發表 查看引用來源

師兄好鍾意著絲襪?點解呢?
我有戀物癖,但只限於絲襪,對胸圍、底褲一啲興趣都冇。我十零歲已經戀絲襪,最記得人生第一對絲襪係喺7仔買,當然係質素差嘅絲襪。當時青春期,第一次著住絲襪打飛機,感覺比就咁打興奮好多,從此就愛上著住絲襪打飛機

不過當然唔敢畀其他人知道我呢個癖好:smile_13:,而著絲襪打飛機亦成為咗我冇女朋友時解決性需要嘅方法。

後來識咗我當時嘅女朋友、即係依家嘅老婆,唔知點解我夠膽同佢講我戀絲襪,而佢居然又冇所謂,所以我真係好幸運有個能夠包客我呢個癖好嘅女人。以前着絲襪主要為咗解決性慾,後來鍾意絲襪,尤其有彈性嘅絲襪包住大腿同J嗰種好貼身嘅感覺。

師兄你都可以試吓

引用:
原帖由 toys10 於 2019-7-15 05:27 PM 發表 查看引用來源

大熱天時咁𨶙熱都要著住絲襪打飛機??
你屋企有無請工人?:smile_47:
著薄絲襪,例如10 Den或以下,開住風扇或者冷氣嚟打,咪冇咁熱囉:smile_45:
我屋企冇外傭,亦唔知你係咪吹水,總之我唔係你咁變態

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-7-19 06:17 PM 發表 查看引用來源

試過,有一年同女友(而家老婆)去北海道旅遊,大郷里無諗過北海道咁凍,靜係帶左牛仔褲,無帶虧佬褲,結果第一日喺條街下身凍到震。返到酒店浸完溫泉,沖埋熱水涼先至舒服番。女友笑住口話陰公囉。

第二日又出街,女友突然問我洗唔洗借住佢D絲襪我著,我好surprised, 又鑑介,佢話怕乜呀,著住喺牛仔褲𥚃面無人知嘅,就係咁著咗佢兩對厚黑絲打底,果然下身warm咗好多😁,但係對腳同細路好緊呀😅, ...
我今次去熱帶地方旅行,帶咗幾對肉色絲襪,終於喺自己住嘅bungalow,繼上次著絲襪出街之後,嘗試另一樣一直好想做嘅嘢,就係著住絲襪游水
明天會轉去住同一個resort但私隱度更加高嘅海邊villa,到時可以連泳褲都唔使著,只係著住絲襪游水,諗起都超興奮:smile_30:
始終呢啲所謂私人泳池只係水池仔,而我嘅終極目標,係著住絲襪喺標準泳池游水

無論自己著或者睇女著,我對魚網絲襪興趣不大:smile_45:

我好多年前買過一對法國牌子Dim嘅淺色、偏粉紅嘅魚網絲襪,嗰時貪佢減價買咗細碼,好勉強先著到上身,加上啲窿比較大,好似笠咗個裝住蔬果嘅魚網袋上身一樣,打J嗰陣都唔係咁興奮,嗰次之後都冇再著過嗰對魚網絲襪,可能遲啲搵返出嚟畀我老婆著:smile_30:

引用:
原帖由 topguntop 於 2019-8-31 01:03 AM 發表 查看引用來源
冇影響到人就得啦
冇錯:smile_30:
最近天氣開始涼,又係著住絲襪瞓覺嘅好季節

我依家人在台灣,今日已經係連續第三日短褲肉絲外出,心情仍然咁興奮,感覺超爽😊

前往最後回覆