有野想同大家硏究下

收藏  |  訂閱
7  19.1k

有野想同大家硏究下

最近有少少沉個骨妹(佢只dup 同出火,不做全套)
我提出去請佢去澳門玩兩日...佢叫我俾多5000 蚊家用佢(因佢無得開工2日)

大家點睇..

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-11-24 10:30 PM 發表 查看引用來源
師兄好似貼錯版,不過既然有緣見到,小弟之見⋯⋯

呢個問題,其實外人係好難答你嘅.......「千金難買心頭好」。

呢五千塊錢,對師兄有幾重要先?開飯交租錢,同閒如叫鷄錢分別好大。

...
多謝飛馬哥分析,  小弟post 完先知去左呢版,已改回夜生活版!

我諗對佢有好感是真的,但當佢開5千,我已心淡,因不如她所說的「對我也有好感」...

所以先上黎問下通常幾錢,佢會唔會當我水魚

今日又有新update, 反口唔過澳門,因唔開心,
問佢乜事,同我講因要交租,好大壓力!

叫我以後幫佢交租,佢就可以隨傳隨到,毫無壓力做我條女...佢一個月係11k ... 哈哈!

我成個人醒哂.....因狐狸終於露出尾巴...
我緊係耍佢話考慮下...唉...好失望..
佢終眼泛淚光說 .. 我喜歡她是空談... 沒有行動, 如11k 也付出不起怎可為我們未來打算...

真係人都癲!

引用:
原帖由 rigby 於 2014-11-25 10:45 PM 發表 查看引用來源
不常見的情況,所以沒有"通常"幾錢,

佢應該是當你水魚。如果佢沉你,賣肉養哥仔也行。

例如:所有雞也會告訴你,你的雞雞大於平均水平。

她所說的「對我也有好感」... 有 money 有 honey。

我不反對5 ...
多謝rigby 哥回應,D人真貪錢同太明顯,一招就俾人知係為錢,最興係當我儍仔個下火滾,不過自己又真係幾lum 佢,佢又幾有女友feel, 有車輪,又餵我食野,好鬼溫柔,識主動攬住我訓覺...

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-11-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

師兄,小弟係「鋒」⋯⋯先鋒食人頭圍個「鋒」呀,你一叫錯,啲細嘅就戇99咁跟㗎喇。

唔使客氣,呢度色文版好 friendly 嘅,如果下次有事想大家一齊度掂佢,用故事模式就冇人 ...
Sorry, 鋒馬哥!好少人會好似你同rigby 兄咁詳細分析!激讚,令我呢隻迷途小羔羊清醒返..

現架係下一步,我應點看待我跟她日後的關係!

今日新update:

佢今日主動whatsapp 我對我噓寒問暖,說掛住我...想見我...我第一感覺是掛住我D錢先真啦...可能又想找機會追問租金之事.

唉..又要破財了.. 不過唔緊要..我又真係幾掛住佢...(其實每次我跟她一起2小時,我付1k,她常說我孤寒,這2小時有時我買外賣跟她一起吃...攬住傾計,dup 下骨,打下車輪,同幫我吹+出火, 常說D客 dup + 出火都係5百,話我cheap..不知不覺跟她認識大半個月..已俾左大約5K 了)

但你精我都唔呆, 一開波我就話因為佢我重注隻股票..想搵快錢幫佢交租..點知中左招...心情唔好...(佢應該唔識股票..)

上到去...又係D例牌野...點知今次佢主動提出不如同我現架一齊出去吃飯,同睇戲..我第一感覺係...頂...你唔係想去完街屈多我幾千下話...
(我唔想成日上去佢個度搵佢...我想佢出黎同我食下LUNCH...但佢就未曾答應過..可能佢知咁樣佢無錢收..又唔好意思問我攞..)

最後..因我約了人..所以推左佢...
當我同放低1千蚊..同佢擁抱GOODBYE KISS既時候..

她說: 我唔捨得你..不如我送你去搭車啊.....
我當時真係好 WARM 同LUM..今次我們正式第一次去街,一起拖手行街,好有拍拖 feel ,在等車時,輕撫她的秀髮,再低聲在她耳邊說話,親她的臉...

雖然我知呢個係夢...但呢一刻我選擇繼續沉醉下去...

引用:
原帖由 rigby 於 2014-11-27 11:57 PM 發表 查看引用來源

似乎你亦沒有去錯地方。 這是什麼地方取決於這裡的人!

此post 甜度情色點到即止。文學度也有些。 :smile_o11:

下一步?  雨雲已經全黑也厚,定必豪雨,即閃,否則淋病!:smile_o13:

"為我們未來打算" ...
我希望能保持清醒...

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-11-28 10:24 AM 發表 查看引用來源

s師兄,你都迷途小羔羊呀⋯⋯連技師都抆到過大海,太謙喇

女方既然行動升級,露出狐狸精的尾巴,你亦可以大方啲,露出男人嘅陽具,春袋⋯⋯同荷包喇。

不過,已經擺到明買 ...
鋒馬哥呢招..恕小弟不才...亦不肯定自己會不會那麼絕情...所以現在見步行步...隨心而行...

前往最後回覆