上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
120  10.6k

引用:
原帖由 a167169 於 2008-9-24 11:04 PM 發表
三寶斷頭關:smile_24:
三寶斷晒三關:smile_22:

引用:
原帖由 愛美莉 於 2008-9-24 11:07 PM 發表

呢方面真係睇唔出 估你唔到...:smile_03:
你都無見過我..又點睇得出:smile_38:

引用:
原帖由 apple832880 於 2008-9-24 11:08 PM 發表

估你唔到咁好文采:smile_35:  
你都覺呀

引用:
原帖由 a167169 於 2008-9-24 11:08 PM 發表
dry睇好q悶
咖哩仔尾場真係俾佢跣x到直呀:smile_38:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-9-24 11:10 PM 發表

咁你個寶杯...........點算呀........  得個擺字囉
邊個寶杯呀?個日隻飛機杯我都e家都未用過呀...你老公岩吾岩用?:smile_38:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-9-24 11:17 PM 發表

我都唔知你寫咩,,,,,,,,,,,,
寫粗口law:smile_38:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-9-24 11:22 PM 發表

都好喎, 一個杯, 一支棍...........合哂拍..........(橫掂我支玩具都係未開盒)

幾時拎來..............:smile_38:
我諗住今年聖誕送俾你呀:smile_38:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-9-24 11:27 PM 發表

:smile_44: 用支棍交換.....................
個d棍既實物我都未摸過呀..下次借黎摸下:smile_44:

引用:
原帖由 愛美莉 於 2008-9-24 11:29 PM 發表

呢方面不如問下肥牛啦 佢pro好多 我都係搭下訕嗻
眼訓仔添zzzzzzzzz...
有乜點呢..好佬怕爛佬..爛佬怕xx..........:smile_44:

引用:
原帖由 apple832880 於 2008-9-24 11:39 PM 發表

你D中文真係咁屎架
佢英文勁過中文架:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆