上一頁下一頁
發新話題

*~cp disco介字勁舞團吹水區~*有PARTY會再UPDATE!!

收藏  |  訂閱
146  12.1k

思思????????唔係攪咗生日啦嗎???????又攪:smile_41:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-24 12:15 PM 發表

係呀.....
不過佢男朋友send左個pm叫幫手....
可以咪幫下....又唔使我出力...
何樂而不為呢~~:smile_30:
好似唔係咁好wor.......上次咪攪咗law~~~~
話明生日.....梗係一年一次架啦~~~~

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2007-12-24 12:15 PM 發表

今晚我係水立方包左房~~
你鍾意可意過來drink~!!!
我有興趣wor.....

又要出去做野:smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-27 10:08 AM 發表

唔夠激呀.....:smile_13:
咁我都唔知睇唔睇好tim~~~:smile_39:

我睇左蜜蜂電影lu~~不過唔係太好睇~~~
都係花鼠好睇d~~
我今日o係 space~~~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-27 10:16 AM 發表

又上太空~~~:smile_30:太空唔係有人o係度咩~~:smile_14:
係.....不過要晏dd囉:smile_44:

今晚去睇....I am Legend~~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2007-12-27 10:22 AM 發表

咁之後你又轉場呀?
全中呀baby......:smile_38: :smile_38:
之後要去做原始人:smile_27:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:24 AM 發表

牙嫂:smile_38:

咩黎架:smile_41:
係魔間傅奇law.......
應該幾好睇

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:23 AM 發表

嗯~~~
我就冇咩所謂2個人都系睇左70蚊:smile_30:
睇完覺得佢會有第3集出

花鼠應該得出碟架啦
花鼠好好笑o架~~~~去睇啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆