想尋回仙記的回憶

收藏  |  訂閱
4  3.5k

引用:
原帖由 性急仔 於 2016-7-12 11:03 AM 發表 查看引用來源
雲夢兄,

你個問題我都想知, 但呢度太靜喇, 有時全日都無一個回覆, 好奇怪, 可能同香港個帖差不多或者應該更甚.

我都有一年無去過喇, 通常桑拿同浴室各半, 最近兩次桑拿都去1x, 係d fd 話去既, 但超多人又無服務, 女都算多但餓狼更多, 真係有爭食/輪米的感覺, 女有70%以上可以食用, 但反而又無d令我撲出去爭既.  

同d客吹開水, 佢叫我試下利x, 但一直未試.
我以前去親都多數18,不過後來嫌人太多,就少去。我去親都鍾意響大堂hea下,所以又好少去浴室。

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2016-7-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
東方唔岩咩,我上年去2568
2大堂+大脾+背+1Q
最近兩次,我都係去東方皇堡(都係近一年內的事);再對上一次,已經兩年半前,就係去東方水療

東方皇堡主打制服,真係好鍾意就不妨去試下;不過除左制服外,就少D野玩。玩邪的就只有大脾筋,其他只有大堂按摩修甲、正宗擦背。東方水療就有得搵靚女除哂黎同你擦背,仲有除哂響大池同你一齊浸,好有露出feel。呢兩樣我都鍾意,不過東方皇堡就無喇,所以下次再有機會去都係揀東方水療了。

順便講埋女,去東方水療那次係夜晚,人好多,要爭。有唔少都唔錯,我揀著那個就OK啦。東方皇堡去兩次都係early afternoon,兩點幾三點的時候揀女,女預左少。第一次加錢揀俄羅斯,真係幾正;第二次加錢揀中國model,但後來睇真個樣幾假。之前個俄羅斯唔敢講唔假,但唔係咁明顯。東方皇堡唔駛加錢的普遍我都揀唔落手,只係第一次有一個還可以但個俄羅斯太吸引,覺得加錢都抵。

引用:
原帖由 性急仔 於 2016-7-25 04:16 PM 發表 查看引用來源

東方皇堡去兩次都係early afternoon,兩點幾三點的時候揀女,女預左少 - 大約有幾多揀:smile_41:

加錢揀俄羅斯 - 加多少:smile_41:  會唔會好寬闊 :smile_30: :smile_30:
第一次連埋加錢的,有成六七個。第二次P佢個K,得4個。

加錢唔記得實數,大約500左右吧。闊係有少少。

講開又講,曾經有條女響我射時,下面可以收緊夾我細佬,好鬼正,但可惜之後未試過有女會咁樣夾我。

引用:
原帖由 fm701 於 2016-7-27 08:11 AM 發表 查看引用來源
之前在海參威試過,皮膚算白滑,超大波,玩腳玩成晚,但真係完全唔緊

我玩那次,波唔算特別大,但個樣同身材其他部份幾掂,所以揀佢。

引用:
原帖由 雲夢 於 2016-7-28 02:12 PM 發表 查看引用來源

我同你一樣鍾意喺大堂hea下
搵啲正骨按下食下野都好
兩間東方係唔係差唔多錢?

我唔識答喎。東方水療係2年幾甚至3年前去的,東方皇堡兩次都係近一年內去的。

我人肥彎腰剪腳甲有少少難度,所以比較懶剪,腳甲好多時都過長,去到順便搵阿叔修埋,都幾好架:smile_30:

前往最後回覆