上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
116  23.8k

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 08:57 PM 發表

ok....無問題.
咁就到時見啦....
咁你numb點你條四眼妹未先....!!??
:smile_39: :smile_39:
無事喇.....好返晒
佢呢星期要去上海.我可以去比女溝

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 09:03 PM 發表

小你吖.....唉.....
好.....沈埋呢個月......
出年自由身,又可以去溝女啦....
哈哈哈....:smile_38: :smile_38:
我都好耐無玩過.你幾點上去??
如果早一齊食飯

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 09:13 PM 發表

我...好早架喎.
週末中午放工就上去溫女呀....哈哈....
你要唔要一齊吖,你唔介意咪同埋我條女一齊食囉...cc...
不過食完可能要你周圍行下先.....因為....:smile_40: :smile_40:
我唔得..我呢星期要返工.放工都6,7點:smile_39: 同你真係無緣

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-26 09:21 PM 發表
睇陣財經先 :smile_43:
唔洗日日睇架.....:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 09:28 PM 發表

收到....咁就要飲多杯啦....
上都都飲得唔係好夠皮呀....
比d女飲晒....:smile_39: :smile_39:
星期6晚要9點到.....:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 09:37 PM 發表

but佢地11點先開始呢...cc....:smile_38: :smile_38:
仲有2個鐘比你偷跳呀...cc..
我好正氣0既......:smile_40:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-11-26 09:44 PM 發表

點正氣:smile_04:
一點邪氣都無...同黃飛鴻一樣:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 09:50 PM 發表

好正氣....ar....
咁你呢個星期六....
就唔好溝女or比女溝...
等呀四眼妹知道你有幾正氣下.....
哈哈哈哈...:smile_38: :smile_38:
正氣0既野.....自己知咪得.
男人野咪同女人講.:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 09:59 PM 發表

我最鐘意就係你.....咁真個樣....
真係呃得下人呀...哈哈哈.....
正呀.....整啖先....:smile_30: :smile_30:
我無呃人......我真係好正氣
我對住妖女.魔女.我先會邪:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 10:06 PM 發表

哈哈....星期六叫我條女帶幾個
小妖比你先...cc....:smile_38: :smile_38:
都得格.但我唔理佢地.唔好屌我:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆