上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
116  23.6k

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-26 10:13 PM 發表

我!?
點敢小你吖.....
留番d女比你小啦.....
哈哈哈哈....:smile_38: :smile_38:
夠鐘閃人,chat tomorrow!!!
拜......遲下見

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 08:37 PM 發表

哈哈,你就真係慘啦.....
不過我都要休一排呀:smile_39: :smile_39: :smile_39:
功力全失呀...>!!
功力全失???定男人最痛先:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 09:54 PM 發表

...嘩....你當我係鴨咩....哈哈哈....
一出手就三五七十條女.......
三五七張毛主席就有......:smile_38: :smile_38:
你估做鴨容易架...你試諗下對住0的肥婆,朱小姐
諗起都驚,都係唔諗

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:08 PM 發表

哈哈,好有感觸喎....
唔通你之前去日本做過....??!!:smile_44: :smile_44:
就係食慣好野....:smile_44: 搞到好揀擇

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:16 PM 發表

係囉.....
咁都唔彈d比兄弟.
果晚個大波妹,請你食能左咁多波餅你都唔去馬.
你就真係屣能晒啦.....唉....可憐我......:smile_39: :smile_39:
你知我係黃師父.好正氣:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:21 PM 發表

係嘅,黃師父,
咁星期日場波有無腳仔軟先....:smile_38: :smile_38:
無踢喇...成朝氹返四眼妹.氹足成日先唔嬲.我真係無撚用

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-10 10:25 PM 發表

唉~~女人邊洗咁加
你捉佢入房狠狠執濟就無事加啦~~~:smile_30: :smile_30:
唔同女用唔同方法0既.....:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:26 PM 發表

哈哈哈,
係囉....所以佢咪坐定等女溝,
我就走左幾轉都溝唔到女囉....哈哈哈...:smile_38: :smile_38:
我都溝唔到......個舞池一有女就比人圍住
以前唔係甘架:smile_22:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:32 PM 發表

小你,你又話佢知你上來玩,
點知你又....唉.....
唔出得來就唔好夾硬來嘛,
咪一陣又多位兄弟"壯烈犧牲"
咁就真係......:smile_27: :smile_27:
我送到佢返屋企.過左關無可能唔去玩格.
係咪先.加上去羅湖仲近過返屋企
有近唔去要揀個遠.

引用:
原帖由 joe141joe 於 2007-12-15 05:10 PM 發表
呢度呃1分先!!
:smile_44: :smile_44:
你又係叫141:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆