上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
116  23.6k

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-19 11:23 PM 發表
d人走晒,紅勇又唔係度.:smile_39: :smile_39:
走左未???

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 12:28 AM 發表

走左啦....你咁鬼遲....:smile_30: :smile_30:
我好早上左黎....係你遲:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 12:31 AM 發表

係嘅係嘅....點呀...仲未訓....
我都差不多了,剛剛食完飯呀....!!!:smile_38: :smile_38:
我都差唔多訓..刷緊牙
幾時又可以見??

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 12:36 AM 發表

最快都要x'mas後啦.....!!!
d日子連住,好難甩身呀...哈哈...
ok,夠鐘.....明天再chat....bye...!!:smile_30: :smile_30:
:smile_30: 拜....

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 09:01 PM 發表
無晒人,我又推一推先.
今日比你早過我...

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 09:55 PM 發表

哈哈,你以為我次次都遲過你咩.....
點呀.呢個星期會唔會上去玩呀...??:smile_30: :smile_30:
應該......唔知呀.放工同四眼妹食飯
你又唔去.無甘好玩.

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 09:59 PM 發表

小九你啦,次次我去到,你都唔係同我玩架啦.....
上次又有波餅食.....
我!?乜能都無呀...:smile_39: :smile_39:
我同你有咩好玩....華山論劍???
你係甘岩上次無.之前幾次我咪睇住你食
比我食返次都得掛

引用:
原帖由 波板仔 於 2007-12-20 10:06 PM 發表
我想問, IN club 響邊架?_? 點同的士佬講
金光華5樓....打的講金光華就到.羅湖火車站去15蚊搞掂

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 10:14 PM 發表

仲坐的士,左塞右塞,行路都到啦.
我一向都係坐地鐵係國貿站就最快啦.
係x出口出咪得囉....哈哈...
(唔好問我咩出口,因為我都唔記得呀)
:smile_30: :smile_30:
我平時都係坐地鐵......唔識路咪問人

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 10:37 PM 發表

哈哈,
無錯啦,唔識就問路人,
尤其係靚路人,可能仲有下文添.....:smile_30: :smile_30:
我試過問0的仆街香港人.佢話唔知.
好彩個仆街隔離條女答我.唔係都唔識搵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆