【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
37  23.4k

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-15 08:48 PM 發表
sorry,明天來唔到啦!!!
要食春茗呀,哈哈!!
琴晚真係唔好意思....同埋我同0的女靚真係無緣:smile_45:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-15 09:03 PM 發表

哈哈,講真,昨晚條女都幾ok架....如果唔係我條女d friend,我一早抄左牌啦....哈哈...:smile_30: :smile_30:
琴晚我都幾煩下....本來想搵人傾下計
點知你又係in,其實我打比之前我係in裡面
但我唔見你:smile_44:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-15 09:08 PM 發表

呵呵.早知我call你,
昨晚同條女同埋佢d friend一齊食飯,
食完就去飲嘢,原先想去baby k同k歌皇,可惜都爆所以先去in.........
仲要打電話訂台....
咁你昨晚去左你條女度...!?
你打比我0個時,我同佢一齊緊
佢都話見到你.仲問我係咪約左你去玩
好彩第一轉我上黎唔見你
唔係就死,我實坐低同你玩
甘多女.......你應唔應付到呀:smile_30:
你聽晚真係唔去呀???
聽晚係我最後一夜喇:smile_43:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-15 09:20 PM 發表

哈哈,咁都好啦,有情人終成眷熟.....
yes,昨晚幾條女,不過得我條女同佢個friend得,
其他就真係無乜食慾呀...cc.....

明天唔來啦,唯有嘆一句緣慳一面啦.....
等你番來再戰江湖呀.....哈哈....:smile_3 ...
佢問我.點解你好似成日唔同女......
我答佢.乜佢有女友咩
點解我每次都無留意到:smile_44:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-15 09:33 PM 發表

呵呵.佢昨晚見到果條應該係上次佢見到果條來架喎....
無理由知道我成日唔同女架喎....
呢句係咪你講架....cc...:smile_40: :smile_40:
痴...我點會講你成日唔同女.
我只會扮唔知.我話唔知你上次同邊個黎
:smile_30:

頂返野先,,,,,,,,

今晚又頂返野......我要返屋企呀.............

下星期我返黎喇

前往最後回覆