上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
116  23.7k

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 10:45 PM 發表

哈哈....咁你又唔好鬧埋自己,
我都係hk人來架....哈哈哈....
咦.咁你有無抄牌先....:smile_30: :smile_30:
唔關係香港人定大陸人....係佢個格衰
無....我好被動:smile_40:
你幾時再出動???過完聖誕??

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 10:56 PM 發表

yes.....應該都係聖誕後先出到來啦....!!!
好慘呀!!!!:smile_39: :smile_39:
頂...咪有排見你唔到

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-21 08:16 PM 發表

大哥,點敢吖.
你仲生歐歐係度呀....哈哈....
咁我幾時可以見到你真人先...!!!:smile_30: :smile_30:
我又失戀.......:smile_44:我要初戀呀

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-21 08:32 PM 發表

你條粉樣,失乜能野吖......耍下花槍咋.
過2日x'mas就好冧番人啦....:smile_38: :smile_38:
呢次好堅....我無咩信心
搞到去玩都無心情.不如你搵晚安慰下我

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-21 08:36 PM 發表

你咁靚仔要乜能野戀都有啦
我呢d醜男就講難0者.................:smile_39: :smile_39:
甘點解次次比人飛.....:smile_39: 諗起都失敗

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-21 08:42 PM 發表

唔係呀,聽日冬至我又出唔到來,
後日,星期日得唔得先,
你想出來飲野定食野先!?:smile_13: :smile_13:
聽日唔會喇....但星期日我都唔得.
遲下先囉.

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-21 08:47 PM 發表
打返張卡先 :smile_38:
呢期好少見你上黎...

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-21 09:18 PM 發表

又話同幾個FD上來? :smile_22:
個個都呢樣個樣.......

返黎..........

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-21 10:03 PM 發表

搞幾多晚都無問題....
不過你最緊要小心身子呀....哈哈....:smile_30: :smile_30:
係呀...好0的未呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆