上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
116  23.7k

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-4 11:23 PM 發表

你見過個"哈比人"未??
當晚我有見過.....:smile_30:
一高一矮0既組合

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-4 11:33 PM 發表

唉...無能提呀....
希望可以盡快見到你....
可以彈d好野比我食啦....:smile_30: :smile_30:
你食得太多喇....留返比我食

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-4 11:39 PM 發表

小九你丫....潤九我呀....
比你....你食到咩....哼....:smile_34: :smile_34:
好野...:smile_43:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 08:50 PM 發表

唔係咁能大單呀....!!??
你d個電話咪又再一次無晒d靚女號碼...!!??
拿....最多我抵諗d,下次你抄完牌,過一份比我,
你無左,我都仲可以幫下你吖....:smile_40: :smile_40:
0甘有計..0甘都比你諗到
無話氹唔氹到.你有口技一定得格:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 10:16 PM 發表

又唔好咁講.....
你呢d sale斯文靚你就緊係大巴女溝你啦....
我地呢d 無樣無身材嘅,更係靠巴死人口啦....
哈哈哈....:smile_30: :smile_30:
斯文又靚仔.....:smile_39:
我諗我都有少少口技0既:smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-7 10:25 PM 發表

我呢d又無樣又無錢財又無手材又無口材既人
緊係溝唔到女啦........
你家0個隻老虎呢???
仲有qq女.要講仲有排數

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 10:38 PM 發表

好可惜....
咁耐以來....
我都無見識過你嘅口技喎.....!!!??:smile_30: :smile_30:
我都未用過.....:smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-7 10:30 PM 發表

我家隻老虎同qq女係鐘意我又窮又老又醜
但呢d女百萬中無一
已經再無機會比我識到女................
下星期六你出唔出黎
我應該會到:smile_40: :smile_40:
我未知.我好難出動.呢期

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 10:43 PM 發表

:smile_39: :smile_39: :smile_39:
咁無計啦.....
我唯有執二灘....
叫d女照板煮碗做多次啦....
:smile_13: :smile_13:
你幾時再出動??

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 10:45 PM 發表

你拖埋四眼咪得囉....
最好拖多d女來....
比細佬見識下嘛....:smile_38: :smile_38:
好矛盾格.去玩見到你地溝女佢又以為我同你地一樣.
咪死得人....你知我好正氣:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆