師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
13  197.8k

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-8 18:36 發表 查看引用來源
年青力壯先可以,中年老都唔得
咁20幾歲味係你target

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-20 15:48 發表 查看引用來源
再post個這張相,之前個SP有陽痿,佢試個好多方法,全靠我這件簡單睡衣佢起死回生。
證明你好靚女

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 14:39 發表 查看引用來源
我是一個典型的家庭主婦,有一件事放在心內多年,唔想比人知,尤其是自己家人,但係好想發洩一下。見到這個版面,可以舒癹一下
我極鍾意女人著你icon咁

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-31 11:39 發表 查看引用來源
同PC仔一起,好喜歡同佢做,後生,好硬,用唔完精力。我同佢一齊,多數去時鐘酒店,尖沙咀比較近由其是金巴利道,維多利亞時租酒店,去到比較隱蔽,在三角公厕一落的士,行下去樓梯,上1樓比$,往往都是我比$,通常都是我等佢,我好喜歡佢用扣鎖 ...
多數你比錢...呢個估你唔到

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-31 11:39 發表 查看引用來源
同PC仔一起,好喜歡同佢做,後生,好硬,用唔完精力。我同佢一齊,多數去時鐘酒店,尖沙咀比較近由其是金巴利道,維多利亞時租酒店,去到比較隱蔽,在三角公厕一落的士,行下去樓梯,上1樓比$,往往都是我比$,通常都是我等佢,我好喜歡佢用扣鎖 ...
睇你真係好引性

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-4 18:31 發表 查看引用來源
對,我識有些麻雀腳C9,也有着這些經歷的秘密,我張頭相,是我穿黑色絲襪的另一個秘密
唔知係咩mimi呢

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-11 12:13 發表 查看引用來源

疫情下酒店好平, 情人Book 左間房, 過左個 Happy weekend. 穿左D師好衫去, 內衣!!! 唔知點樣upload 情人錄左段聲音. 這裏upload 唔到.
而家一間5星酒店房都係500幾蚊

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-3 15:44 發表 查看引用來源
回憶PC仔走了之後,一點消息都冇, 老公時常在大陸廠,有時1至2個月才甚至3個月才返HK,仔女在外面讀書,寂寞難耐,一個人加工人,通常早上買完野,下午是我最得閑時間,那些時日,都是行山,去Gym及打麻雀,識到有些壞師奶,話一起去國內找小 ...
好文慢慢睇

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-20 16:44 發表 查看引用來源

不是,當你比人矇眼,雙扣對手,對腳,根本沒有得反抗,SP有點變態,下次怕怕。唔好攪好過,唉呀!😰😰
竟然令你受傷,

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-21 16:07 發表 查看引用來源

今日七月初三,唔想七月十四講。
咁要快d講啦

前往最後回覆