41 12345
上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
40  4.5m

回覆 3578# stardust1234 的帖子

唔知點解
出去玩啲人妻都鍾意中出

依個情況真係震撼又刺激
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-10 08:26 發表 查看引用來源
老婆啊嫲呢幾日身體又變差咗,仲成日喊話想走唔想做啲後生嘅負擔,睇到咁你都咪話唔心酸。

不過正正就係因為咁,老婆表姐上次上嚟探完佢哋啊嫲之後見到咁就想陪啊嫲多啲,所以就決定擺低個仔喺屋企俾佢老公湊然後喺我哋到住 ...

[著到咁返工

點都要睇
quote]原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-22 07:50 發表 查看引用來源
今日轉下口味,我department個主任身體有事要放長假(唔係肺炎),上面就調咗個女人過嚟暫代佢個位。呢啲高層平時返又返得晏過我哋,走就佢哋走先。所以我做咗6年幾可能凈係見過呢個女人3-4次(都唔知有冇)。

做得佢呢啲位通 ... [/quote]

[著到咁短

成條街大把人望

quote]原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-24 07:22 發表 查看引用來源
自從上次我出post講我同馬拉婆出去做嘢嗰陣走光單嘢之後馬拉婆都冇著過短裙,呢排段時間我都有同佢出過去做嘢同跟客,不過佢日日都係著褲所以我都冇乜特別出關於佢嘅嘢。

不過尋日終於見到佢著裙,佢著咗條粉紅色嘅絲質短 ... [/quote]

咁引法

小心駕駛
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-25 16:09 發表 查看引用來源
老婆頭先晏晝約咗佢班staging其中一個crew開會睇場,佢同啊嫲食完個lunch就call咗㗎uber出去,老婆上到車message我。。

老婆:上咗車啦我

我: 你一陣開會定點?

老婆: 同XX開會同睇下個場囉 做咩呀?

我: 冇想知你今日著 ...

馬拉婆
日日都著到咁sexy
唔掂喎
有得睇無得依
無限性幻想
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-27 09:03 發表 查看引用來源
尋日本來係我要同馬拉婆出去睇間鋪,因為馬拉婆唔識路去所以本來約咗晨咁早就喺公司等然後我同佢一齊去。但係我朝早有啲事(其實係因為我唔知醒)所以就同佢講屋企有啲事要遲啲先去到。

之後我出得門口嗰陣call佢,佢話佢 ...

有啲款中間開窿
好正
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-29 15:21 發表 查看引用來源

將佢個身打側,然後抬佢一邊腳放喺你膊頭,擘大佢對腿,用個嘴仔由腳眼開始錫上去,另外隻手鏈吓鏈吓咁由佢小腿鏈到上佢大腿內側,咁玩對腿仲正呀師兄 ...

依款毛髮都係小弟第二喜歡
第一喜歡當然係剃晒
最緊要兩款都係鮑魚無毛
成隻鮑魚清楚展露
真係正到爆
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 07:29 發表 查看引用來源
尋日朝早我同個朋友出咗去,食緊嘢嗰陣收到老婆whatsapp話我知佢起咗身。好多時老婆起身之後如果我唔喺屋企嘅話佢都會喺張床上面同我傾陣計先會起身,尋日都唔例外。傾咗陣之後我同佢講我食埋嘢就返問洗唔洗買啲嘢返嚟俾 ...

最正就係用條“尼”慢慢乃兩塊陰唇
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 17:45 發表 查看引用來源

我老婆之前有段長時間都係白虎,佢鍾意剃晒,但係我就鍾意有啲毛,走光俾人見到有啲毛個感覺誘惑啲呀嘛。所以佢聽我講留返啲毛毛唔剃晒,佢宜家呢款係我至愛,因為正如你所講,如果走光嘅話真係乜西都俾人睇晒 ...

剃毛都剃得幾乾淨
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-4 15:05 發表 查看引用來源
我ex有調皮嘅自拍,當然唔多唔少都總會有啲大膽啲嘅 😝

本帖最近評分記錄

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆