上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
40  4.5m

真係要放大張相欣賞
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 13:21 發表 查看引用來源

星期五晚喺舅父屋企嗰條明顯係粉紅色tback,星期六圍村嗰條其實係白色普通底褲款式,可能白色太透,陽光下面透落皮膚之後影出嚟就冇咁白睇落似粉粉哋,不過冇陽光嘅時候冇咁透嗰陣就清楚睇得出係白色。
返屋企嗰程車我都偷 ...

咁見到咁
好難唔眼定定望
對波型好靚
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-30 07:33 發表 查看引用來源
星期五晚老婆帶埋佢啊嫲約咗上佢表姐到食飯,收工嗰陣call老婆佢話佢哋仲喺屋企,叫我call佢表姐睇吓洗唔洗幫佢買嘢或者我自己上佢屋企先。咁我call老婆表姐啦,表姐話佢老公帶咗個仔出去得佢喺屋企,但係要落街買餸,叫我去佢 ...

咁都俾師兄你捕捉到
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-10 07:32 發表 查看引用來源
各位brother唔好意思,呢排真係比較忙,加上自己越嚟越懶,所以好多時上嚟都係上嚟覆吓pm同啲師兄吹吓水就算。今日見到好多師兄留言等緊我更新,搞到我都唔好意思要你哋再等啦 😝

呢段時間當然都有唔少嘢發生,不過一陣要開 ...

睇到阿嫂咁引法點解唔執劑老婆
quote]原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-19 05:53 發表 查看引用來源
尋晚上阿嫂咁引法
點解唔執劑老婆先咗我啊哥到食飯,食完飯返到屋企即刻忍唔住入廁所沖涼J咗鑊金。

因乜事搞到我咁興奮?咪我個大波啊嫂囉。

尋晚成晚喺佢屋企對住佢,吊帶加短褲,佢咁嘅身材點忍?

不過佢對波太大所以成晚都冇見到佢走光,之但係之前佢 ... [/quote]

依個角度睇到影到真係爽到痺

有時係公司女同事烏低身
到必定唔放過依啲機會
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-23 08:08 發表 查看引用來源
中秋節我哋上咗老婆個姨媽(即係老婆個靚女表妹個老母)屋企到食飯。現身嘅當然凈係佢哋嘅屋企人,即係我,我老婆,老婆個三叔,啊嫲,表姐,表姐夫,大舅父當晚都在場,但係當晚表妹個老公因為要同自己屋企過中秋所以冇嚟。

雖然表妹 ...

照睇表姐應該有剃毛
隻鮑邊都幾靚

師兄好勁
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-3 07:26 發表 查看引用來源
尋晚老婆個表姐收工接埋個仔上咗嚟我哋到食飯,表姐上面著咗件淺黃色恤衫,所以上身就唔係話好多嘢睇,但係佢下身條開叉OL短裙就認真不得了。

企喺到就同其他一般喺街見到啲OL著短裙冇乜分別,但係佢一坐低就不得了。由於佢 ...

無毛唇特別好乃
引用:
原帖由 garyfood 於 2021-10-3 12:14 發表 查看引用來源
樓主好很勁,多謝分享,表姐個陰唇好大好肥美,好想瀨🤤

對Lin頭好似剛剛俾人搓完咁
突晒
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-16 14:50 發表 查看引用來源
前晚上咗啊哥到食飯,上到去見到我啊嫂著得好密實,鬆身高領長袖衫加鬆身長褲。原本滿心期待諗住又可以𥄫我大嫂,點知見到佢由頭遮到落腳個人即刻謝晒。

不過好彩就係大嫂對波夠大,就算鬆身衫由頭遮到落腳都掩蓋唔到佢對大 ...

透透底褲引死人

仲要啲毛走晒出黎

正丫
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-31 06:42 發表 查看引用來源
呢排老婆啊嫲嘅身體狀況又有啲反覆,所以近排老婆個表姐都會成日上嚟陪啊嫲。好多時表姐由下午上嚟照顧啊嫲然後通常都會留晏啲等啊嫲瞓咗先會走。

早幾日佢又晏晝過嚟陪啊嫲,嗰日表姐普通高領白色tee,但係下身超短牛仔 ...

[阿嫂出返啲毛毛
另一種吸引力
quote]原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-4 17:08 發表 查看引用來源
上個post講完老婆個表姐喺我屋企瞓著咗嗰陣俾我偷影佢走光露毛,J咗我幾日。日日喺到諗點樣可以令搞到老婆都咁樣走光法,試咗幾日都硬係唔成功,老婆日日唔係牛仔褲就legging,但係尋日終於俾我等到。

尋日收工返屋企攰到仆 ... [/quote]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆