上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
40  4.5m

成日見到咁
真係好難忍
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 16:07 發表 查看引用來源
尋日睇完我姨仔咁正嘅走光,今日偷影咗佢幾張相俾大家睇返佢平時喺屋企嘅生活照。等大家墮入吓,感受吓同佢相處係點。

佢都算幾乖女,平時已經唔算出得多街,但係每逢星期日都一定會陪佢老豆老母過家庭日同埋喺屋企執屋打掃 ...

師兄同老婆終於回來了

按摩完條腰按摩埋對大奶奶
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-1 13:28 發表 查看引用來源
可能係我部電話有問題,㩒張相嗰陣lag機定唔知點,終於post到尋日影張相。

Anyways,老婆瞓醒起身就咁著住條佢瞓覺條裙,坐喺廳到同個仔玩,完全冇驚過佢三叔睇晒佢走光露白底。

...

身為一個咸濕既男人
睇到件背心透哂成條邊出黎
條UN既形都露哂出黎
係覺得SEXY

不過好多人覺得女人走光都只係睇BRA
沙灘大把比堅尼仲多野睇
引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-20 14:02 發表 查看引用來源

有時都會唔知/唔小心

有次出街
入面著白色吊帶有胸墊的背心,
外面著白色T
著黑色 7分鬆身褲 (當時無著打底褲)

落到街佢先講
老婆你件背心透哂成條邊出黎喎
仲有你條UN既形都露哂出黎喎

嗰次就係急住出門口,  ...

我個人覺得係
好SEXY
引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-20 18:40 發表 查看引用來源

咁樣會覺得性感?

依對波正
咁樣走光點可以放過唔影
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 16:19 發表 查看引用來源
今次再企過啲,不過唔敢企太埋,要zoom又唔敢望住部電話嚟影

日日對住女同事係幸福
以前都有女同事有時都會走光
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-26 16:24 發表 查看引用來源
今朝同個同事出去做嘢, 平時都有𥄫吓佢。不過佢平時都算幾錫身,雖然係會著啲背心仔之類嘅衫,但係唔會過份低胸。有時佢著啲衫有少少鬆身隱約見過佢bra嘅。不過平時如果要嗚低身佢都會好醒會用手㩒住心口防走光。

今朝同 ...

成對奶+LIN
睇到好難忍
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-13 15:18 發表 查看引用來源
各位新年快樂!
偷食人妻都有一段時間,我哋都收得好密,身邊冇一個人知。直到啱啱過年之前我講咗俾我最好嘅兄弟知我偷食緊個人妻。呢個friend識咗20幾年,除咗我有鋪露出老婆嘅癮之外,我同佢大家冇嘢唔知,所以絕對信得過。

...

期待中
師兄加油

靚PAT
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-7 15:04 發表 查看引用來源
既然多咗師兄弟上水話支持,咁出住一張尋日偷影人妻沖涼嘅相俾大家睇住先啦

狗仔式
啪啪聲
堅爽
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-9 16:11 發表 查看引用來源
出埋剩低幾張沖涼相先,人妻冇轉過身所以今次影唔到正面,不過以佢咁錫身嘅性格,能夠睇到佢冇著衫,就算只係背脊同pat都已經夠哂珍貴啦,大家話係咪先

https://i.postimg.cc/tR ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆