大家試過刺激或者搞野經歷係點?我都有唔少想講下#1,2,3,8,16,19,26,26,29,30,32,34,45,47

收藏  |  訂閱
34  129.1k

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 09:34 發表 查看引用來源
諗下諗下真係又記返起,果時送佢返屋企,去到門口goodbye kiss,錫錫下佢摸下,我又反抗用手指了下佢,冇耐大家就進入狀態,但佢屋企有人,後樓梯又係開放式果種,正當諗緊點算時突然諗起佢屋企樓下係公屋開放式公厠,咁咪搭life落返 ...
成年人著得落校裙都好細粒下,

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 11:35 發表 查看引用來源
跟住比佢吹吹下竟然有d想出,示意佢停想入去,點知佢加速,仲要用手攬住我屁屁,唔比我抽出黎,人生第一次口爆就咁出現左⋯係我仲回味緊既時候佢對住我面係口到玩精,之後就吐返晒出黎再執左地下條水喉沖口,我諗住完結時,點知佢突 ...
奶得菊花應該係高手

引用:
原帖由 jodas2007 於 2021-10-25 08:26 發表 查看引用來源
同前女友都有野戰第一個是在野外露營, 2PAIR 去露營,
晚上各自在營內攪, 大家好似比賽甘,
初初好細聲, 慢慢就好大聲,
跟個晚全裸睡, 早上比朋友見到. ...
1個大營定2個營?

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-10-25 07:43 發表 查看引用來源
同對上一個女友啱啱識咗無耐,有一晚得佢同佢細妹响屋企,於是走咗上去過夜,我同佢瞓下格,佢細妹瞓上格,摸完一輪就搞起上嚟,當時都唔知佢細妹瞓咗未,只係覺得好刺激🙂 ...
有套av又係咁的戲路

引用:
原帖由 veryok 於 2021-10-25 05:12 發表 查看引用來源
有一次, 仲女友睇完午夜場, 送女友返屋企, 佢住a座, 而幾乎行到c座, 已經開始落雨, 行到c座, 黑雨咁大雨.

我地就係c座等細雨啲, 先行去a座, 因為幾座之間, 無簷蓬擋雨, 行過去, 一定成身濕晒.

等雨途中, 大雨到四 ...
全程露天淋雨?

引用:
原帖由 明眼 於 2021-10-26 00:37 發表 查看引用來源
仲未有智能手機時代的事了.  
有次去左紅磡買相機, 買完去左個商場食飯, 因為太耐了我真係記唔到商場名. 唔知係太新定係地點問題, 呢個商場無乜人流. 咁食完飯之後, 女朋友就去廁所, 去完返來同我講話, 呢個商場咁靜 ...
應該係漁人碼頭,好靜,的商戶投訴過。

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-26 09:17 發表 查看引用來源
師兄依家仲有冇影相?我依家都係去影下風景多,有興趣可以私下吹下水
無,廿幾年前係果頭番工,星期六加班食過飯,TEA

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-26 10:50 發表 查看引用來源

因為大家都知道o左對方一d 秘密卦, 之後得兩個人獨處果陣會變得特別開放
不過眾多同輩親戚之中算佢本身就最玩得埋
最記得俾我發現佢食煙果一幕, 佢個表情似足你睇電視果d 殺人犯俾警察落手扣果一刻
眼神係 "仆街 ...
最後,有無入過   ?

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-26 09:17 發表 查看引用來源
師兄依家仲有冇影相?我依家都係去影下風景多,有興趣可以私下吹下水
好奇怪,隔離係泳池,的長者鍾情跳海游水。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-26 13:34 發表 查看引用來源

入係指插入?
冇, 絕對冇, 呢樣就過份o左啦
打飛機我覺得可以接受, 踩界d 咁講同按摩其實差唔多
入下面則係完全另一個層次o既o野
咁係佢的青春期都有1個好回味的曖昧。

前往最後回覆