細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
17  246.0k

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 11:27 發表 查看引用來源
part 2

自從上次教練教我阿媽游水,如果個日少人黎學,教練都會教埋我阿媽,
有次教練問我地落堂後有冇野做,可以繼續練,
我對個日比較有印象係因為阿媽佢著左件黑色既三點式,外面加件白TEE,
一落水已經現哂形,學到後期 ...
零分重作, 女人唔會著人地泳衣,底褲,因為衞生問題,會有菌,個個抵抗力唔同,惹左有排醫,手尾好長。

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-11 12:45 發表 查看引用來源

而家好多睇落唔似生過
最後,你有咩福利?例如一齊沖涼,又或者。。

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-7-11 09:25 發表 查看引用來源

我反而喜歡睇朋友媽 女友媽 隔離陳太 或岳母😅
陳師奶成日借鼓油,嘩,岳母。除非好後生。。。

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-1 18:28 發表 查看引用來源
當年我同我契媽既關係,媽👵子知道後,激到佢半死
有無鬧佢歐引你?教壞我個仔

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-1 19:32 發表 查看引用來源
咁又無,因為當時係我霸王硬上弓,強左契媽
幾歲咁大力?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-2 11:25 發表 查看引用來源
正常男人🧍‍♂️都揀家姐👧啦,廿幾歲仲好過大媽啦,一個大木瓜,一個雞飽仔,如果我都可以揀都揀家姐啦😂😂😂😀😀😀
y not 煲乎,各有各喜好,

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-2 12:20 發表 查看引用來源
兩個類別嘅人,溝唔埋既,我個仔有點書生味,睇怕菊花處,遲早要破,如果係童子雞,我都想試吓,真係未試過😂😂😀😀😀
下,你親自郁手。。男男你都好?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-2 18:27 發表 查看引用來源
對呀,其實只要係你情我願,又唔會攪出,其他人命,沒什麼大不了
你又唔行出第一步。

引用:
原帖由 88yes 於 2023-8-2 19:08 發表 查看引用來源
同意
關埋房門
你情我願

同意,幾十年前真是見過人地閉埋門曖昧。

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-2 19:21 發表 查看引用來源
都係外國人在這點比較開明,我有一個舊同學,移民到了外國,他對我說她有一個鄰居,先生都係三十左右,太太起碼五十過外,於是好奇問下,外國人又唔論惜這件事情,原來他們是一對母子,父親在去世後,相依為命,漸生愛意,於是跑到其他地方註 ...
唔生下一代咪無事,

前往最後回覆