大家試過刺激或者搞野經歷係點?我都有唔少想講下#1,2,3,8,16,19,26,26,29,30,32,34,45,47

收藏  |  訂閱
34  129.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-26 13:34 發表 查看引用來源

入係指插入?
冇, 絕對冇, 呢樣就過份o左啦
打飛機我覺得可以接受, 踩界d 咁講同按摩其實差唔多
入下面則係完全另一個層次o既o野
咁佢有無睇過你漫妙的身軀?

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-26 20:57 發表 查看引用來源
我要求好低,真係冇咩要求都試過搵唔到⋯
鋪鋪打野戰喎,仲話無咩要求?

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-27 12:31 發表 查看引用來源
跟住果刻我忍唔到⋯放好晒野就係嗯啜佢波,佢波雖然好細⋯但我自己不嬲都冇刻意要大波⋯啜左一陣,佢就扒係路邊面向公路我係後面係咁推⋯果次真係見到有車經過有人望住⋯大激啦⋯⋯我諗都冇3分鐘就出左⋯本來以為就咁走 ...
石籬引水道? 你講果的山邊木屋?

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-28 11:24 發表 查看引用來源
跟住今日就講同單親媽媽的故事⋯當時係微信附近的人好易識到人
識到個比教肥,一d都唔靚,甚至乎可以講有少少豬既大波單親媽媽⋯不過當時失戀左一段時間,又同佢超岩傾⋯傾左一排果晚我放假就去左車佢去游車河⋯游左一陣都 ...
咁仲話無女食  ?

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-28 17:06 發表 查看引用來源
係⋯果時可能都太耐冇做⋯又太快出根本未爽,佢比條毛巾我我都好識做⋯沖涼⋯沖沖下佢走黎一齊沖⋯沖涼時先真正咁睇佢BODY…波好大有C,不過奶頭就真係又黑又長⋯樣就之前講過啦⋯皮膚都唔滑⋯之後就一齊出左廳到睇下電 ...
個仔幾大呀,出到黎2條肉虫,個畫面幾正喎。

引用:
原帖由 yumi888 於 2021-11-2 12:14 發表 查看引用來源
試過O係表姐間舗度同ex攪野,係d屋村商場舗,o個時表姐去左旅行,o個時冇野做咪幫手睇幾日,當時中午個ex搵我食lunch,o係舗入面食,食飽就手多多話想攪野,走去閂門拉塊布掛個牌出外工作,就O係入面扑野,但其實度門一推就開 ...
大聲,中聲, 細聲, 仲有無拍拍聲?

引用:
原帖由 Laputa360 於 2021-12-9 09:21 發表 查看引用來源
可惜咁就完結左,仲有冇其他趣事?
點解佢寫的文筆咁熟口熟面好似另一個版友,

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-12-10 10:37 發表 查看引用來源
其實我好耐之前喺個EX屋企都試過一次幾特別而又難忘嘅經歷
願聞其詳。

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-21 01:13 發表 查看引用來源

話說以前同屋企人住公屋,有時返完通宵,女友會上嚟陪瞓覺,咁當然唔少得會搞嘢,但由於地少人多,我只係瞓廳嘅一角,雖然有個櫃遮咗少少,但其實其他人行過都會見到我地,而我通常都係我女友瞓出面,我瞓入面,用張被遮住就後側身後入, ...
側身狗仔?好細動作,個女仔已經好high,因為夾實腳,仲可以有其他屋企人係度都可以照做,當然,半推半就。

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-21 15:59 發表 查看引用來源

係呀,屋企人行嚟行去,只可以用呢一招咋,咁佢應該都好high,特別係想嗌但唔可以嗌出聲,真係幾好feel😂
人地亞哥,你好耐無更新狀況。

前往最後回覆