大家試過刺激或者搞野經歷係點?我都有唔少想講下#1,2,3,8,16,19,26,26,29,30,32,34,45,47

收藏  |  訂閱
34  129.4k

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-21 15:59 發表 查看引用來源

係呀,屋企人行嚟行去,只可以用呢一招咋,咁佢應該都好high,特別係想嗌但唔可以嗌出聲,真係幾好feel😂
夠秤未?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-3-21 16:00 發表 查看引用來源
住公屋屋又細,好多時夜晚熱到瞓唔著,聽到長輩呻吟同啪啦聲,雖然唔係好大聲(應該就住就位啪)
我就會偷偷觀看佢地😅
另外更刺激就係窺探到老母同其他男人啪啪,個男人仲係屋企常客,經常會斬料上來同老頭隊啤🤦 ...
長輩唔係父母即是邊位咁疏肝?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-3-21 16:06 發表 查看引用來源
屋企細,好多時會有呢d情境,尤其天熱時間,瞓得唔好會聽到大人們啪啪,仲會聽到喘氣聲同呻吟,搞到我冇覺好瞓😅
有人示範,就不如順手黎個飛機餐,

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-3-21 16:55 發表 查看引用來源
我說得隱晦左,其實就是父帽🤦
老帽偷情比我撞見,我仲全程睇到唔想走開😅
有1次就會陸續有得睇,不論男主角係邊個,

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-3-22 10:06 發表 查看引用來源
好在我已找到個代替品,一個接近50路c9,做左好想好想做嘅嘢,仲加入左幻想進行,屌人老母真系超暢快🤷
你自己果個有無實踐定係得幻想?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 15:02 發表 查看引用來源

知道有親戚個仔成十歲大仲同房瞓, 相信睇過唔少真人騷.  
晚孃劇情喎,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 15:02 發表 查看引用來源

知道有親戚個仔成十歲大仲同房瞓, 相信睇過唔少真人騷.  
以前會大把係咁,而家下下講私隱,起碼換件樓都要遮遮掩掩。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-3-23 15:54 發表 查看引用來源
其實香港環境又細又迫,好多時都未必有自己房,所以細個會睇到好多嘢
有仔有女,屋又細的,仲更多無法可避免。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 16:48 發表 查看引用來源

我嗰個親戚有啲錢, 仔有自己房可以瞓, 只因為係群腳仔唔會離父母太遠, 所以瞓都係跟實嚟瞓.
應該係專登裙腳仔。青春期。。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 16:48 發表 查看引用來源

我嗰個親戚有啲錢, 仔有自己房可以瞓, 只因為係群腳仔唔會離父母太遠, 所以瞓都係跟實嚟瞓.
自己沖涼嗎?

前往最後回覆