[原創作品] 文迪 J 文集

收藏  |  訂閱
5  355.4k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-6 08:41 AM 發表 查看引用來源

有幾奇啫? 鍾意條仔嘅話, 就緊係想比條仔響自己度宣洩主權架啦 :smile_34:
無錯只要見到自己愛的就上

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-12-1 08:58 AM 發表 查看引用來源
*** 短短地, 食鹵味, 總有一篇啱哂你/妳 ***

第一篇 - 那些年錯過的大乳之校花豆沙妹 (Pg.1)
第二篇 - 豆沙妹延續篇之呀妹唔係我個妹  ...
個LAW.............

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-12-1 08:58 AM 發表 查看引用來源
*** 短短地, 食鹵味, 總有一篇啱哂你/妳 ***

第一篇 - 那些年錯過的大乳之校花豆沙妹 (Pg.1)
第二篇 - 豆沙妹延續篇之呀妹唔係我個妹  ...
個LAW.............

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-4-24 11:58 AM 發表 查看引用來源
第三短篇 – 爛瞓美女

第一章

今日收工之後, 我如常行去巴士站度搭車直接番屋企, 番到屋企之後, 老媽子依然好似平時咁響廚房度煮 ...
難訓同死魚有咩唔同

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-9-30 10:55 PM 發表 查看引用來源
第五短篇 - 念

今朝番到公司, 一早就有好多人入黎恭喜住我, 「喂, Roger 哥, 掂哂啦, 你對家件八婆 Annie 尋日 last day, 無左呢件八婆, 咁睇黎你上位應該都好快有望嘞!」

我笑住咁收哂佢地啲祝福, 「唓, 多餘啦, 就算佢真係仲響度我都未曾驚過佢啦, 不過又話時話, 其實點解佢又會無啦啦 resigned 嘅?」

所有人都搖住頭, 就連 Annie  ...
支持

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-9-30 10:55 PM 發表 查看引用來源
第五短篇 - 念

今朝番到公司, 一早就有好多人入黎恭喜住我, 「喂, Roger 哥, 掂哂啦, 你對家件八婆 Annie 尋日 last day, 無左呢件八婆, 咁睇黎你上位應該都好快有望嘞!」

我笑住咁收哂佢地啲祝福, 「唓, 多餘啦, 就算佢真係仲響度我都未曾驚過佢啦, 不過又話時話, 其實點解佢又會無啦啦 resigned 嘅?」

所有人都搖住頭, 就連 Annie  ...
支持

前往最後回覆