上一頁下一頁
發新話題

sp的一戰

收藏  |  訂閱
52  17.3k

引用:
原帖由 白格蘭 於 2010-1-10 11:46 AM 發表 查看引用來源
收山嗎:smile_41:
我沒講個.........................

引用:
原帖由 philipyip72 於 2010-1-10 11:47 AM 發表 查看引用來源
即是要愛、尊重妳老公,但是又不能將所有希望、金錢放在他身上,世事難料嘛!
收到啦.............................

引用:
原帖由 tele52 於 2010-1-10 11:52 AM 發表 查看引用來源

順其自然~!!
如果一次個有一男一女就可以收工............................

引用:
原帖由 白格蘭 於 2010-1-10 12:03 PM 發表 查看引用來源
要必兩件呀?:smile_41:
想就想個架.........................

引用:
原帖由 tele52 於 2010-1-10 12:10 PM 發表 查看引用來源

龍鳳仔女, 一鑊過~!!
可能好多人都甘想架啦..........................

引用:
原帖由 白格蘭 於 2010-1-10 12:13 PM 發表 查看引用來源
兩件好難湊ga bor~~~~~~~
有老公幫手嗎....................

引用:
原帖由 tele52 於 2010-1-10 12:40 PM 發表 查看引用來源

即係點解呀?? 唔明,,,heeheehee
你唔明咩呀............................................

引用:
原帖由 tele52 於 2010-1-10 12:48 PM 發表 查看引用來源
唔明咩叫----"而家要問邊到買奶樽"
小朋友用個d呀你都唔明架.....................

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-1-10 01:20 PM 發表 查看引用來源

邊到買奶樽=珍妮會努力做人,bb出世,就會熟嬰兒用品行情!

我話:一對大奶樽=珍妮張相......

珍妮無暗示過D乜......

:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:
你想講咩呀..........................

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-1-10 01:34 PM 發表 查看引用來源

下!到妳唔明?
係呀不如你講明d啦好唔好姐....................................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆