上一頁下一頁
發新話題

sp的一戰

收藏  |  訂閱
52  17.3k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:41 PM 發表 查看引用來源

好似而家咁我係度上網而小圖B自己係BB床自己玩玩具算乖啦:smile_o01:
他仲沒睡..................

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:45 PM 發表 查看引用來源

9點都未到佢冇咁早訓架:smile_o10:
他係床仔到玩咩呀..........................

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:49 PM 發表 查看引用來源

我買左d有聲既玩具,可以比佢自己拎住玩,

佢而家拎住自己搖玩到好開心囉:smile_o06:
你d玩具唔好比他玩woo........................:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:51 PM 發表 查看引用來源

我得一枝棒棒,放心啦,我d玩具一定收埋得好好既:smile_o01::smile_o11:
不個而家d蛋蛋唔係好看得出係玩具

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:55 PM 發表 查看引用來源

咁我就唔知啦,因為我本身唔會買呢d野,而我枝棒棒係朋友係我生日個時部比我既:smile_o06:
我今日一個人去看toy

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 09:02 PM 發表 查看引用來源

我就今日累死左:smile_o16:
做咩呀........................

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 09:05 PM 發表 查看引用來源

我琴晚成晚已經冇訓過,再加上今朝我係w先生屋企走個時我已經

即刻返媽咪度湊埋圖b返屋企,所以我基本上今日冇咩訓過,好累
大戰呢呀衰野................

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 09:08 PM 發表 查看引用來源

我今日個post係琴晚發生既事
開唔開心姐..............................

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-1-11 01:13 PM 發表 查看引用來源
戰激唔激烈呀?有無千軍萬馬先?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
你問我做咩野woo.................................

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-1-12 01:08 AM 發表 查看引用來源
啲米青死相無數喇!
你甘講人架.........................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆