上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
88  377.6k

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 21-6-2018 15:44 發表 查看引用來源

我都驚架,但插黎插去,姿勢轉黎轉去都無feel,我又好難吹爆
問佢多唔多環又話唔多先試下咋
我都而家都驚緊:smile_27:
係西記一係推車一係坐蓮,如果係男上最好著橡筋頭短褲,除一邊褲腳已經好好砌,長褲同牛仔最麻煩

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 21-6-2018 16:07 發表 查看引用來源

牛仔短褲,但兩樣都無feel
男上一定窄窄地,張sofa又矮

引用:
原帖由 billyso544 於 25-5-2018 09:00 發表 查看引用來源
最唔鐘意個啲錫兩下,然後吹兩吹,就戴套上,好多時玩仲正過做。
西記D女出名襟吹,唔叫唔會停

引用:
原帖由 ScoutDant 於 25-5-2018 17:10 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
杯茶熱嘅還好,凍嘅分分鐘洗完手指或者洗完鳩放左係度唔記得倒

引用:
原帖由 manman27 於 3-7-2018 01:51 發表 查看引用來源
真係黑到咩都睇吾到??
同 8,90年代魚蛋檔一樣

引用:
原帖由 manman27 於 3-7-2018 10:31 發表 查看引用來源

C兄!嗰時得十幾歲!未有機會見識到!
我都係10幾歲去魚蛋檔摷學生妹

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 3-7-2018 16:02 發表 查看引用來源
想問營業時間係幾至幾??
朝11至凌晨1,2點度,下晝去好D

引用:
原帖由 ivanchoy 於 6-7-2018 20:31 發表 查看引用來源

可能我講左我第一次來啦。佢起碼叫我三四次加一百同隔離交換玩。本身我都有啲心思思,但隔離師兄都唔想,咁算。
咁我攪掂曬問下玩法啦,大家睇下係咪咁:
交換加一百,但唔好出野。出野再加多一百,佢話唔係正式起鐘,係當姐妹多啲小費。
另外,佢介紹歡樂位,可按女人頭每個加一百,可不斷交換玩。
仲有我飲完支可樂佢問我仲要唔要多支?我怕唔知幾多錢加多支(問又好似好cheap),咁佢送左支水比我。咁 ...
西記班女成熟程度應該同老廟成X,上X街,咸尾頓街班老妖差不多

引用:
原帖由 Zero_Between 於 9-7-2018 14:51 發表 查看引用來源
講開就講埋, 上星期想落去搵百萬取西經, 重拾舊好
可惜佢唔得閒(工作關係我多數Walk in), 唯有聽經由命
黎左個王菲, 一睇係OL打扮, 40路啦, 身形半肥瘦岩岩好, 1米65到, 正!
上路唔記得左, 因大部分時間都係玩腳同打車輪
腳就好滑下, 我要求玩左好耐, 其餘佢就飾演喉琴秘書捉住我黎車
之後再傾下計, 發覺....嘩又係陀地呀? 又加分
口技都唔錯, 最尾埋 ...
40路真係唔知你嘆佢定佢嘆你?

引用:
原帖由 billy9883 於 14-7-2018 14:47 發表 查看引用來源
從正好耐,最近有d風濕骨痛.
行入西記驅驅風.
自孖冬吞棍一戰後.此為第二戰.
漆黑中坐落黎既系妖中之妖.薄令.
傾談中我的要求.妳只能用口不準用手可以嗎?say ok.
就來双双目無他人地齊光豬....激.
魚旦給我手搓揉,双指插西水長流....叫.
接着來就是她用口給我的服務....嘆.
舌頭由我耳背的遊走.到乳頭的吸啜.....柔.
再來大髀的奶掃,屎眼的鑽探.....嘩. ...
真識嘆,仲鑽埋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆