上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
88  377.6k

引用:
原帖由 billy9883 於 16-7-2018 14:31 發表 查看引用來源
抱住西妖服務心態去又成尋妖作比較討論.
上到去選了個40路稍圓柱豐滿既小化入房.
公式問候兩句双双寬衣.
粉紅色的T back內衣有陣香感.
光豬後齊進浴,花灑的暖水兩濕身.
輕柔的肉手用浴露把我全潔淨.
她也好大方地用口給我一個見面禮.
肉棒帶着水聲在她口中輕送出啐聲.....迷.
幹身後臥床.毛茸茸的陰毛令我目不暇給......噢.
豐滿的双胸双手也不能捉實.....大.
...
呢個包膠應搬去俱樂部

引用:
原帖由 ScoutDant 於 16-7-2018 15:21 發表 查看引用來源
睇番天書內容,有啲形容我都唔記得番點解,但當時希望簡約到題,但當代西友個個都明,真攪笑
最難明係"萬宜" 諗左好耐至醒起有個萬宜水庫

引用:
原帖由 billy9883 於 16-7-2018 19:09 發表 查看引用來源

睇住西帖就浸.於心不忍.
祇想夾雜四處妖魔同眾西妖作個比較討論.
希望多d師兄入黎吹水評論啦.
吾好見怪.
呢個帖唔會沉,耐不耐實浮返上嚟

引用:
原帖由 newbc 於 17-7-2018 16:21 發表 查看引用來源
成日都想一試西妖,但又驚中招,如果去只係起飛會唔會俾西妖笑?
一張大牛去起飛又好似唔多值,你地通常點玩?
真人真事,好幾年前,炳文兄西班牙測量報告前後
去完西記,出去埋單,有個恤衫師兄又係要走,埋單,話帶唔夠錢,膽粗粗開聲問小弟度住4舊,話一齊出去地鐵痕生㩒返俾我,江湖救急,小弟義不容辭,更何況係西友
一齊去地鐵路上當然要交流下 (唔係交溝) 佢猛話唔好意思玩到過曬籠,埋單一計至知帶唔夠銀兩
人係好奇就當然打聽下點玩法
佢先坐A,環屌左 (300),A 介紹好姐妹 B,佢未夠喉照上,坐坐下隔離師兄埋位搵左C,點知 B 同 C 識得,建議交換玩下,兩位師兄又ok,結果就係 changing party,B 同 C 又環屌 (各300),大戰左超過兩個鐘,鐘錢近6舊,埋單加加埋1500 屌左3件

真係帶唔夠係身唔奇

引用:
原帖由 ScoutDant 於 17-7-2018 19:23 發表 查看引用來源
我都試過隔離屋亂哂籠,但無需要到借錢

我坐低時隔離已經企住件西施,坐住又一件,但無乜太多動作。跟住走一件,又走入第二件,跟住我有我忙,正在動情時,隔離屋走個西施過嚟,同我個西施衣衣泣泣,跟住西施同我講,同隔離換個好唔好,我問點解,佢話隔離揾咗四個都唔掂,話得閒嘅已經無哂人,試埋佢,因為原來西施一路色士風緊,講話想凈摸凈揸波,其他乜都唔駛做。
尼種係另類江湖救急,信佢會君子動手不動口 ...
可能擔極唔起

引用:
原帖由 federer_man 於 17-7-2018 20:13 發表 查看引用來源

哈,我都試過係西記玩到不知時日。個晚十點幾入去,遇岩件西施幾好玩,又肯陪我飲啤酒,於是邊飲邊玩。大家脫過清光,西施搞下我,我又摸下佢,互有攻守,杯上杯落。高潮一過,再睇錶已經兩點幾,即係不知不覺坐左三四粒鐘!無諗過玩咁耐,荷包唔夠錢比,要西經押我去恒生㯲錢。 ...
快活不知時日過

引用:
原帖由 ScoutDant 於 18-7-2018 18:59 發表 查看引用來源

咁你又估唔估到乜叫做"技術犯規"?我都係前兩日先諗番到
係咪皇(黃)牌?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 18-7-2018 22:32 發表 查看引用來源
西語常云: 西施用口不用手
本只用口 而家加咗隻手
唔係技術犯規係乜嘢
咁西記又一向係以口交友

引用:
原帖由 federer_man 於 21-7-2018 12:48 發表 查看引用來源

咁爆就唔好玩了,西施實想儘快KO做下轉生意
通常下晝兩,三點門口會有班廿零30嘅西裝友 (我估係行街,食完撚廚要運動下) 係門口1516緊

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 23-7-2018 13:13 發表 查看引用來源

二小即2010時期孖糖,嗰時佢哋GG,X鳳,2明已經成日圍內互相推介,佢哋係名單中仲未成正果,等大聖爺收拾

GG 應該就係琦琦,早幾年都係紅牌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆