上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
88  377.6k

引用:
原帖由 Zero_Between 於 25-7-2018 10:14 發表 查看引用來源

係追魂whats鴨, 但都已經夠死:smile_42::smile_42:
老虎坐格黎彈個whats鴨通知出黎都幾係野, 熄左通知又唔方便
所以個陣要block左佢以保自己安全
一次意外足以致命不可一, 不可再 ...
熄通知,震動,機面顯示方為上策,一係將對方個名改一改,例如"波馬外圍"之類,衰左都可以話係術語

引用:
原帖由 federer_man 於 25-7-2018 11:46 發表 查看引用來源

講開老虎。有晚鳩痕,咁岩老虎一早話眼訓。淫心起,等佢訓左,即刻飛的去西記。計劃係:的士來回半個鐘,西記玩一個鐘,前後個半鐘,神不知鬼不覺!平時我戒左煙,但係西記忍唔住又煙又啤酒,好不快活。點知玩完返屋企一開大門,估唔到老虎竟然企係門口,佢問我夜麻麻去邊。嚇能到彈起!好彩我仲扮到鎮定,神經反射諗個籍口,話:落去宵夜,間鋪頭有波睇... ...
好彩唔係口快快話間舖頭有波揸

引用:
原帖由 dominic882005 於 25-7-2018 14:21 發表 查看引用來源

什広是車牌?kis?
打車輪,大車成條脷伸過嚟個隻

引用:
原帖由 federer_man 於 25-7-2018 17:05 發表 查看引用來源

西施咁爛做,真係好驚同佢有體液交換
你梗係好小睇廣告佬Kenny哥嘅大作

引用:
原帖由 happyuncle 於 27-7-2018 13:33 發表 查看引用來源
嘩,個個都中出..個個都好危險
廣告佬 Kenny 哥都係咁

引用:
原帖由 麥昆 於 27-7-2018 20:28 發表 查看引用來源

同意,點都要見識下,包你大開眼界
非常同意

[quote][/quote]

夠曬合皮

西記帖越嚟越旺

引用:
原帖由 federer_man 於 10-8-2018 10:55 發表 查看引用來源
早兩日去,下午三點左右,全院滿座。要坐去小姐區。應該香討發揮威力!

個日隔離有ching 好搞野,係咁拍拍拍,好似大力拍手聲咁。 XDDD
推車撞埋肥屎忽度?

引用:
原帖由 federer_man 於 10-8-2018 23:05 發表 查看引用來源

所以有C兄仲同西施打車輪,我真係佩服
你一定好少睇 Kenny 哥嘅廣告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆