上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
163  153.0k

引用:
原帖由 steinjack 於 3-8-2013 19:02 發表 查看引用來源
最弊係取左先知海闊天空呢

好多人結完婚第三日已經開始後悔

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 4-8-2013 02:25 發表 查看引用來源
咁請問三哥?婚未,小弟雖然尚算後生,但都?見吾會?婚?,單身真係幾好,自由自在,鐘意去邊就去邊,射邊就射邊
今年未囉

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 4-8-2013 19:28 發表 查看引用來源
得番肥姐同你做,聽聞佢?得幾好喎。

唔知有無摷阿肥姐?

引用:
原帖由 007star 於 5-8-2013 09:38 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-4 10:12 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

吓乜薯片唔係鋪頭,出咗嚟拉客,咁係ssp行街要小心D啦。

之前用電話, 現在間 ...
最仆街係無睇清楚就亂咁拉人去屌西

SKM 街法仔 (上半條樓梯綠色閘) 成日有街坊師奶係度電髮同恤髮,今日得番阿 C8 係度幫街坊做緊 treatment,問搞到幾點可以上半層樓玩下 dup 骨,佢話唔 sure

呢度既師兄都係鳩經?磨,邊有咁易沉

引用:
原帖由 single_man 於 5-8-2013 20:25 發表 查看引用來源
單身寡佬復仇之旅!:smile_34:
因為一塊薯片,呀頭知道我係單身寡佬。因為呢塊野我卅十幾年道行差的喪,重搵我喎,心裡面既復仇小喇叭吹漲啦。
一見面即食波餅,跟首講銷你,我應下境小返兩句,即除左佢唯一條褲: ...
幾時玩埋道具

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 6-8-2013 18:05 發表 查看引用來源

最大鑊係你話佢認錯人,暮片就話點會認錯呀,你條鳩對上肚臍對下有條龍紋身。咁就大令樂啦!

一陣佢即場 lin lin 你就註定必死無異

引用:
原帖由 單身寡佬 於 6-8-2013 19:37 發表 查看引用來源
我估計呢件事後搵佢,我可以玩到甩轆,我玩咁多年玩得咁盡係佢冇黑面,今次佢明知乜事都冇黑面,比第二個吳做我生意都似。一報還一報,我就算架啦,我係SSP咁耐,呢次我會記住好耐好耐架!呢次之後會盡量小搵佢。

...
有條件及設限下既發洩行徑

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 6-8-2013 18:54 發表 查看引用來源

把拼在手,身首異處

大街大巷如果近街市搵到把刀肯定發生血案

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆