上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
658  890.6k

咸記新街好似有件短髮後生少少輕中,橫間條衫的好似唔錯 ~ 入夜比較難睇 !!!

緣份的天空
係SSP行行街比我撞番多年前平安大樓高挑白滑中,玩過幾次熟咗,當年旅遊證唔好彩俾人周咗,假老公係傷講人,返咗去羅湖村髮仔做,後來又返咗湖南幾年,兩個月前終於夠期來攞ID,然後落戶SSP,搵咗附近樓上骨開工。就係咁啱得咁橋係條街相認番,然後上咗佢屋企開波,以前收我兩條魚,而家老咗竟然話要收5,6魚?通漲都冇咁誇,以後咪使旨意我番食 !!!

得魚門口有件高挑後生靚囡,快吃!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-1 18:45 發表 查看引用來源
得魚門口有件高挑後生靚囡,快吃!!!
工作室就係得如樓上 !!!! 幾高大,樣仲唔錯添,已有師兄搶先上咗樓!!!

妙,細OK,粉紅衫細粒靚輕中,大奶+大奶頭,靚腿,細洞好屌,三條魚,態度OK~

老妙細OK 係咪有人打交?係咪叫雞唔俾錢 定 偷拍果D嘢呀 ??有冇人知發生咩樹??

引用:
原帖由 97015830 於 2023-7-6 06:30 發表 查看引用來源
老妙足按店樓下d 女好正 。但唔知係唔係做?
妙記D囡九成屌得,只睇佢開價您願唔願意俾!!!

引用:
原帖由 97015830 於 2023-7-6 17:34 發表 查看引用來源

REALLY?
俾佢按腳已經好正

見佢派傅單, 怕佢係MADAM放蛇
後生果D  6魚 到 1隻牛 都試過,有D後生肯環B,睇你點同佢 deal,有D死都唔肯 !!!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-7-7 10:48 發表 查看引用來源
有d足浴女但身型腳型都好靚
妙記根本沒足浴囡,全部都係雞 !!!

咸記新街高挑靚長腿後生囡 兩魚 細洞 A 奶,好好生意,黎咗幾日咪走寶 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆