上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
139  41.6k

引用:
原帖由 hotandsexyangel 於 2008-5-5 01:20 AM 發表

如果係返工著住套suit都仲有件外套

好似呢2日嘅天氣咁就唔會帶外套出街啦

如果咁啱落雨就出事咯
我指行山果時先係啫

不如咁啦, 你開thread繼續傾露點既事,好嗎

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 01:34 AM 發表
Angela 你祗在晚上裸露嗎 ?
多數係啦, 不論自己上去or同普通朋友去camp,同朋友果d多數自己行開除一陣既
另類wildcamp就另計啦
有時都曬日光浴既,所以要等秋冬蚊蟲少既時候先咁曬
夜晚如果行到聽到人聲就即刻將風褸褸返前面,咁黑咁快行過我諗對方唔會留意到我係真空既

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 01:34 AM 發表
Angela 你祗在晚上裸露嗎 ?
多數係啦, 不論自己上去or同普通朋友去camp,同朋友果d多數自己行開除一陣既

另類wildcamp就另計啦

有時都曬日光浴既,所以要等秋冬蚊蟲少既時候先咁曬

夜晚如果行到聽到人聲就即刻將風褸褸返前面,咁黑咁快行過我諗對方唔會留意到我係真空既

引用:
原帖由 dancelolo 於 2008-5-5 01:47 AM 發表
你身材存好正呀
飛機之選:smile_40:
nice meet u

off topic無謂講咁多la
真係飛機之選不如你開個thread係傾飛機之選,我入黎同你傾啦

有冇類似我既體驗or資料提供?

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-5-5 01:55 AM 發表
haha真空+風褸,日頭都得架
我講當時夜晚諗住冇人先裸行,背住背囊著唔切風褸
當見到有人迎面行黎就咁褸係前面咋

btw盡量唔好offtopic, offtopic又冇share既我唔答架
依家冇開msn

引用:
原帖由 dancelolo 於 2008-5-5 02:03 AM 發表
樓主你對波好大:smile_40:
再offtopic 但一句其他發表都冇
我會向版主投訴啦
要講offtopic都要傾返topic既事

第一版講好左唔想似上次咁再變成chat thread

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 02:12 AM 發表

反而我唔多夜行, 亦唔係為左裸行而上山,

祗係有時獨行上到山, 興之所至先至除 ~
咁我都唔係為左裸而上山既
同樣興之所至中意大自然,吹吹風睇風景,遇岩個地方好舒服又唔見有人就黎架啦 hehe

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 02:20 AM 發表

最舒服都係響山頂除晒 hea ...

裸行吹風係就係好爽, 但要赤膊揹埋背囊就唔係咁舒服 ~
係啦, 最麻煩個背囊, 如果冇埋不知幾好
我淨係係草地放低背囊附近行,個感覺完全兩回事

點解我只帶水帶乾糧,d衫d褸揀摺埋好薄,盡可能輕便都係呢個原因
我跑山都唔會用好大個背囊
如果行到得大路就會著返衫先繼續行,怕比人見到唔知點

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 02:33 AM 發表
你輕便極始終都係有個背囊,

男仔就可以轉用腰包, 祗係除上身,

唯一解決方法都係收埋背囊短途附近行一個圈 ~
咁我都試過既
有個腰包放貴重物品,收埋個袋行附近d路
當然如果只係睇風景就連腰包都放低,除埋鞋百分百赤裸

今晚好似得我地兩個share,其他人訓晒
頭先鬧走左個不斷offtopic添 hehe
想形容我身材唔係唔得, 不過講完最好share返d野啦

引用:
原帖由 hongkongkenken 於 2008-5-5 02:36 AM 發表
如果只係得我一個,我自己就鐘意情調好d先同樓主慢慢玩,橫掂荒郊野外冇乜人,鐘意點玩就點玩
情調好d先同我慢慢玩? 你想播jazz music至玩ar hehe
我諗佢地都冇諗過露營會多左我出黎, 所以唔知點反應

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆