上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
139  41.4k

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-5-8 06:47 AM 發表
而且有練跑步既男人精力都旺盛d回味冇窮

有睇頭!
有機會先寫呢d經歷啦,比較有印象都係鹿湖同跑薄扶林果次
兩次都係個咸濕鬼佬黎,但好man好健碩
引用:
原帖由 mcmax 於 2008-5-8 12:30 PM 發表
可惜國内真係太少大自然喇
工業化太勁,,
澳洲哩邊就唔同,,周圍都係,,係好正嘎
你係國內人黎既? 邊個地方住架
國內真係污染得太快,旅遊地區更加商業化好多

引用:
原帖由 KAJIF 於 2008-5-9 12:06 AM 發表
嘩,你真好嘢.佢地肯定好enjoy,
比我都會同你做..........
佢地有冇再嬲你幾時夜晚再行山.小心佢地叫埋d朋友嚟,玩10p
冇留佢地contact呀,第二朝好早起身就離開左佢地
我諗就算遇返,都未知認得我個樣
真係野外10p我諗我未做死已經比佢地d臭汗味濃死 hehe
經過果次先知自己受得起三個男人唔沖涼就同我做. 比著平時就唔得啦,一定要佢地沖涼

引用:
原帖由 KAJIF 於 2008-5-9 12:51 AM 發表
因為剌激可忍受一切.比我就會整場morning Q 先啦.冇乜幾何曰出打野戰,幾浪漫
我怕佢地唔捨得,先朝早走左
morning q唔係未試過,不過係一個人啫
引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-5-9 12:45 AM 發表
下次去下d水澗...o係水中大戰好d...做完..仲可以沖埋涼..:smile_30:
山澗做又唔得,怕細菌發炎呀
引用:
原帖由 自在逍遙 於 2008-5-9 12:37 AM 發表
都算係既,不過工作,家庭令我無機會好似以前咁,四日三夜行山,一生難忘
好多快樂回憶過去左就好難回味返,要珍惜現在

引用:
原帖由 joe888 於 2008-5-9 01:00 AM 發表
吓!自己一個人morningQ 咁趣怪:smile_41:
係另外幾次黎既, 又係類似情況.
不過唔係幾次都係係山上比人發現,有時只係同行相識一齊玩天光

引用:
原帖由 小柔柔 於 2008-5-9 01:10 AM 發表
EdenAngela

你吾怕汗水尿味幫三個亞伯含晒,

其實佢地三個有無幫你奶番呢?
就算佢地會奶,我諗佢地都唔會
成晚同三個不斷做,就算用水清乾淨,佢地唔介意沾第二個精液,我明白佢地唔會奶

其實果次都幾例外,我之前都講過當晚比自己放縱一次當隻野獸
汗臭尿味接受到既照做照吞,務求要佢地事後掛住我

引用:
原帖由 小柔柔 於 2008-5-9 01:32 AM 發表
EdenAngela

其實洗5洗成身都噴蚊怕水?

平時去公園都好怕 d 蚊 :smile_27: :smile_27: :smile_40: :smile_40:

山頭野嶺仲會有好多奇奇怪怪的昆蟲, 童軍都要帶琉璜粉去 camp
你睇邊度紮營,同地方啦
做過童軍我諗你最清楚溪邊,樹下係最多蚊最多蟲
天氣涼好少飛蟲活動架,尤其高地既草地

引用:
原帖由 小柔柔 於 2008-5-9 01:43 AM 發表
但草地好多蟻, 咬人仲好痛, d 螞比屋企果 d 巨三倍 :smile_27:
蟻多數有一定路線行既,實泥既短草,附近冇樹冇石,都好少比蟻咬

引用:
原帖由 chowlapkei 於 2008-5-10 07:27 PM 發表
張相係自拍定人地幫手影 :smile_14:
hello 好彩臨出門睇到你個posts
兩張都係擺定部機開時間制即走開就影
而且係借朋友唔用既舊機, 所以影得唔係好好,好幾張都失敗del晒

引用:
原帖由 holland1988 於 2008-5-11 12:27 AM 發表
Edenangela,
Was the picture in the right taken in 雙廘?
睇黎你行過喎
引用:
原帖由 macrossking 於 2008-5-11 04:55 AM 發表
簽名檔個兩張石澗裸背相真係影得好靚,加上光天白日妳都敢影,實在忍唔住離題都要讚兩句!
不過一張就有身冇頭,另一張就有頭冇腳,可以post一張有完整全身的嗎?
完整全身既唔可以post係度呢, 打格仔整到張相似日本av冇美感

引用:
原帖由 潤喉糖 於 2008-5-14 01:10 AM 發表
樓主,咁有冇試過同女仔搞......
你咁大,女仔見到都想..........
試過,不過我唔係les or bisexual
引用:
原帖由 holland1988 於 2008-5-11 02:56 PM 發表
EdenAngela
At least 2 years ago

Was there near石×道
but it is very  ...
no
果度冇馬路架喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆