上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
139  41.6k

引用:
原帖由 森巴6號 於 2008-5-3 04:18 PM 發表

你係唔係有POST過自己張相上來?
包括呢張,好快咁換過幾張啦

引用:
原帖由 kwok023009 於 2008-5-3 04:19 PM 發表
係山上面咩咩感覺一定好正...鐘意行山既人就會知道....
係呀
就講呢次,本來第三個男人想入帳同我做,話怕羞喎
我話咁夜邊有人喎,就係旁邊在另兩個面前含佢

引用:
原帖由 森巴6號 於 2008-5-3 04:20 PM 發表

有冇自己個樣?
我同你講左換過幾張自己既相上黎
你見到就見,見唔到就冇

想吹水既不如到吹水版傾好唔好?

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-3 04:25 PM 發表
佢咪好enjoy :smile_40::smile_40:
初初唔知呢,我諗佢怕羞就真,而且佢兩個朋友睇住我含佢喎
引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 04:27 PM 發表
你祼睡或晒太陽就會啦,咁你有無祼體行山呀,最長行咗幾遠呀?
之前其實講左啦,最長一段試過行完八仙嶺幾個峰已經開始天黑,見入夜試過除晒衫行到一個草地睇唔到路先坐低休息咋

引用:
原帖由 elmo 於 2008-5-3 04:27 PM 發表

i m one of the lucky guy!:smile_30:
yes? 未見過你出post既??

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 04:38 PM 發表

由仙姑峰開始行嗎?咁一入黑就唔行and咁就係山上粿睡過一晚嗎?
yup
其實上到仙姑峰已經係4點幾啦,行完晒幾個峰已係黃昏天黑
但睇到路但要好小心,諗住咁夜冇人,所以試下赤身上路,夜晚d風好凍真係好正,行到睇唔到路就訓係一處地方休息啦

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 04:47 PM 發表
你每次都係全祼嗎?
訓係草地停低就係全裸啦
將d衫放晒入袋度
行時當然唔係赤腳啦

而且我唔怕凍既,訓係草地好涼好舒服

引用:
原帖由 kwok023009 於 2008-5-3 04:53 PM 發表
EdenAngela 你行過蚺蛇尖未?
上過一次咋,好斜好多沙石冼落去既
冇上第二次啦

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 04:56 PM 發表

赤腳就當然唔會啦(痛死咩),)咁你行緊的時候下身有無著褲呀?
話明全裸當然除左得對鞋,冇著衫冇著褲啦

引用:
原帖由 kwok023009 於 2008-5-3 04:58 PM 發表

我好鐘意行果度...
赤徑呢...你鐘唔鐘意行...
赤徑只係經過條村同紮營地點咋喎,去南蛇山一定路過既,
只當係必經之路,冇話中唔中意行

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆