上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
139  41.4k

引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 11:31 AM 發表
八卦一\問﹐驚有山賊嗎﹖
驚就實驚啦,不過近年真係少晒非法入境案件
去d冇羅漢松既地方行咪安全囉 hehe

引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 11:45 AM 發表

哦﹐我唔係香港架

對香港D效野真係唔熟

甘行山行到成身汗﹐又累﹐仲想做咩﹖
D山路係咪好難行架
行完當然累啦,但好好訓,訓醒個人好精神
係山上紮營休息左咁耐仲點會累,記得佢地遇到我時差唔多係八九點
佢地開火水爐野餐傾左好耐偈,胡鬚佬先同我去散步既

香港既郊遊徑做得好完善,好多路唔難行
引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 11:59 AM 發表
樓主仲可唔可以post D 新相呀﹖

我之前miss 左呀
off topic既我盡量唔會答 sorry

引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 12:07 PM 發表
甘係咪通常一行就成日兼紮營過埋夜架﹖
我冇紮營工具架
跑山都係帶水帶乾糧帶件風褸,越簡便越好
去wildcamp既營具,火水爐都係朋友出既

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-4 11:47 AM 發表

咪就係糧船灣果邊囉 !  個潭又大又深又夠清 !
好想去呀
跳落水既既滋味好耐都未試過啦

引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 12:16 PM 發表

哦我未玩過camping ﹐對D equipment 唔熟架

你係咪每個禮拜都上山架﹖
你睇番前面d posts再問,唔想答太多次
我春天夏天唔會行

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-5-4 12:25 PM 發表
秋天都ok..:smile_14: 冬天你都行,,咁凍
除左今年, 香港既冬天唔會好凍
引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 12:33 PM 發表
你係咪唔怕曬黑架﹖
香港D女仔唔係都鍾意美白既咩﹖
我曬極都唔黑既,曬完黑好快白返
係山上朝早大字形訓係度係冇人理你,係海灘唔敢做既事,可以係草地上任意做
引用:
原帖由 MiniSandy 於 2008-5-4 01:16 PM 發表
angela:
Sorry,我想off topic一陣
請問點先可以換自己d相做頭像,係咪要高級會至得?同埋d圖點upload上黎?:smile_13:
見你都有share, off topic我話盡量唔好啫,唔係唔可以,
如果全個thread都係hi, bye, where r u,咁好快又要開新thread啦

個頭像係初黎玩時,有人教我用第二d網link返黎做頭像既
http://www.flickr.com/
http://photobucket.com/
試左好幾張先明個icon resize到幾大左右咋
引用:
原帖由 MiniSandy 於 2008-5-4 02:36 PM 發表
好矛盾呀,我只係比我bf知我有e個習慣,連同性朋友都唔比佢地知,驚佢地唔知點睇我,更加驚比人唱我暴露狂
其實我裸露果陣係既想比人睇到但又怕比人睇到......都唔知up緊乜:smile_27:
咁即係想唔想比人睇到? 我就唔想啦, 唔係都唔會搵個冇小路既地方,有野遮先除衫
引用:
原帖由 holland1988 於 2008-5-4 03:41 PM 發表
EdenAnglea
Hi!
Have you been in Lautau Island 老虎頭?
When autumn, all the grass colour change to golden colour is very beautiful and have a good eyebird view of discovery bay!
Just like 大東 ...
老虎頭可能去過, 有d唔記得個名啦, 我好少行大嶼山果邊既,對我黎講太遠啦
引用:
原帖由 manray 於 2008-5-4 04:42 PM 發表
尋晚因為有事故, 所以無去映湖邊既相, 呢度俾住另外一幅:

呢度係離西澳市區個零鐘頭既一個club, 有海灘, 樹林.......等
個度夜晚肯定鬼影都冇隻.........

對住個印度洋, 肯定好free..........不過夏天都 ...
你係澳洲就好啦, 香港想找個夜晚冇人既沙灘,水清沙幼少垃圾既地方都冇ar
引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-4 09:32 PM 發表
Hi EdenAnglea,
你係野外祼睡時會唔會DIY呀?
no, 冇必要ar
引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-4 11:01 PM 發表
Angela 你 #1 提果段往事, 近 MOS 睇到西貢夜景而山腰又有營地, 我諗果個地方一定係非常之出名, 非常之「響噹噹」~
另我諗起有個地方, 就算夏天日頭行都唔會熱, 撞到人既機會 <5%, 夠膽既話仲可以 ...
clever, 就係果度 hehe
夜晚入黑係落唔到山,幾段路都太多石啦,
行去黃牛山果邊又遠. 唯有入黑就留係山上最安全
再者非法入境者通常係山腰出沒
引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-5-4 11:30 PM 發表
我就試過響車度開蓬做愛, 係兩個赤裸裸響山邊度做...
好free....
通常車去邊? 依家熱門性地都多左警察巡啦喎

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 12:55 AM 發表

都唔會, 前文都有提過, 夜晚八點由蚺蛇尖摸黑唔開燈都係咁出到去北潭凹 ~
南蛇尖點同呢,冇樹陰睇到路
係我講果度,想落山都唔知經邊段先睇到路啦,
而且係果度一個人咁夜落山容易遇到賊呢,
落北港路都仲安全但就好黑同d石路睇唔清楚好易扭親

引用:
原帖由 holland1988 於 2008-5-5 12:59 AM 發表
My friend and I just went to MOS yesterday (original plan :- start from 富安 through 梅子林 to 昂平 then 大金鍾 and MOS)
But, due to bad weather (not rainy but full of fog and very high humidity ...
唔使highline喎
經你地發揚光大,我以後都唔會夜晚上果度啦
btw果邊唔只一處草地山坡既

引用:
原帖由 hotandsexyangel 於 2008-5-5 01:06 AM 發表
hihi

我又黎傾計啦 :smile_38:
hello 傾計傾到太offtopic又唔好
上次個thread太多chats啦,搞到開左thread唔夠兩日就過750msg要開新

不如講講你想點玩,係邊度試過戶外裸體既經歷

引用:
原帖由 hotandsexyangel 於 2008-5-5 01:13 AM 發表

戶外裸體我就真係唔夠膽試啦

但係就試過唔小心咁show o個下嘅

好似試過落大雨或者落雨無帶遮又咁啱著左啲比較薄同透既衫咁

現晒比人睇到咁囉
oic
或者你可以好似我咁,開個thread講呢d喜好既

我未至於專登咁做既
不過跑山我都唔興戴bra,因為好熱cool住晒咁,最多都係運動bra就去跑
都試過途中落雨搞到件tee透點架,好彩有外套咁都冇咁驚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆