~發問區~

收藏  |  訂閱
19  93.5k

引用:
原帖由 jimsbon 於 2007-4-27 12:52 AM 發表

我試過.....好簡單,真係一插就上到網    另外,discuss都上到,但有時會慢啲:smile_27:  
THKS ...會唔會衰過56K???

引用:
原帖由 cw_mm 於 2007-5-21 01:31 AM 發表
誤該請問:好像有人洗板哦????(洗板有咩用傢)
洗完會乾淨D...:smile_30:

引用:
原帖由 tomatoluk608 於 2007-5-21 10:42 AM 發表
CP 在打風嗎? 情況如何?  小弟會係 26/5 上去 有的擔心喎  聽講連酒店都查?  係咪真架? :smile_41:
好多人都話係...住D大酒店會比較好..會X,君X等...

引用:
原帖由 manlau66 於 2007-5-17 03:58 PM 發表
請問有沒有深圳到CP的火車時刻表,:smile_41:
請問深圳開既車是否真係開到凌晨點幾都有車:smile_41:
Thank You
凌晨車好似未有住...但話會將會有!

引用:
原帖由 dazzyhang 於 2007-5-16 05:10 PM 發表
各把打我想請教..夜晚10:00後有乜方法到樟木頭呀...同埋d桑拿會唔會太夜冇女洵飢猲ry過點幾先到cp d桑拿..得返個5,6條女....thank you
都係梅管轉的士啦...一般我1:00AM後都唔會SN,寧可訓醒再去! SN通常都收4:00AM,但女女一兩點都走架啦...

引用:
原帖由 loukeung 於 2007-5-22 12:31 AM 發表
各位brother小弟有一問題?
在皇崗口岸對面那一間紅榭人sn有些甚麼好玩服務可以話我知嗎?
價錢是甚樣呢?
你一定無睇我report:smile_39: ,中泰式都正骨,日式大部份邪骨,$108日式雙鐘另加hj$100,另有洗腳,美容...

引用:
原帖由 鈴木不敗 於 2007-5-22 01:48 PM 發表
有冇人知咀咀新開果間魅力四射K場女女咩價呢????:smile_38:
仲有新k開? 唔係掛?我都想知...

各位知道的話我知...thks!!
我上星期係QQ識左個深圳陀地,佢話佢係航空酒店做桑拿技師,我想問
1)呢間場係咩場?大細場?正邪?
2)幾錢?
3)間野係邊?

C兄對呢間場有咩評語???

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-5-30 11:18 PM 發表

深南東路3027號
四樓 168 HJ 場
No Comment, 希望師兄長玩長有
唔該晒外賣師兄,$168就去試下啦..:smile_13:

引用:
原帖由 tong123123 於 2007-6-4 12:57 AM 發表
我想問, 正常cp sn係未沖完涼 + 口爆後先起鐘的? 今日條女沖完涼就即刻起鐘...係未搵笨? 你地會唔會投訴?
其他我都問過佢地起鐘問題,沖完涼起鐘就1.5hr,一入房起鐘就2hr,而且女女都會控制住沖涼時間係半個鐘之內,所以其實差不多,最緊要總時間無少到...

前往最後回覆