分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
11  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-30 07:33 發表 查看引用來源
星期五晚老婆帶埋佢啊嫲約咗上佢表姐到食飯,收工嗰陣call老婆佢話佢哋仲喺屋企,叫我call佢表姐睇吓洗唔洗幫佢買嘢或者我自己上佢屋企先。咁我call老婆表姐啦,表姐話佢老公帶咗個仔出去得佢喺屋企,但係要落街買餸,叫我去佢 ...
真係超正,我覺得佢同你老婆其實有溝通過,一齊hihi
但係佢老公又唔介意嘅呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 15:59 發表 查看引用來源
上次出post提過老婆有個表妹6月結婚,呢個表妹同老婆同佢表姐感情係好好,但係唔係成日出嚟,好日都唔會見。所以我同佢完全唔熟,我上次見佢都差唔多一年前嘅事,尋晚出咗嚟同佢食咗餐飯先終於再見到佢。

老婆家族三表姊妹,喺 ...
確實係高質,期待中

好期待表妹嘅updates, 難度越高越珍貴
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-19 14:51 發表 查看引用來源

咁我真係唔知啦,如果佢對有意思嘅話咁佢真係收得好好啦,完全睇唔出 😂
可能我身邊啲女仔個個都好似冇乜介心咁啦,凈係得老婆個表妹真係錫身成日左遮右遮驚死走光,所以我覺得佢只係不以為意啦。 ...

正喎,雖然話鍚身,但係著成咁都好吸引吓。起碼我身邊啲朋友同親戚都好少見🤦🏻‍♂️
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-23 08:08 發表 查看引用來源
中秋節我哋上咗老婆個姨媽(即係老婆個靚女表妹個老母)屋企到食飯。現身嘅當然凈係佢哋嘅屋企人,即係我,我老婆,老婆個三叔,啊嫲,表姐,表姐夫,大舅父當晚都在場,但係當晚表妹個老公因為要同自己屋企過中秋所以冇嚟。

雖然表妹 ...

回覆 6337# 最錫我老婆 的帖子

OMG 超正,期待更多好嘢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 23:23 發表 查看引用來源

諗緊同唔同老婆講好,講咗可以同佢一齊引KK,會容易啲同多啲嘢玩。如果唔講就只可以約多啲出嚟俾機會KK見老婆,但就要靠佢自己自由發揮
我覺得可以唔講住,第一次大家估估吓仲刺激。你有你觀察,佢哋各自猜度。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-17 11:22 發表 查看引用來源

好提議!我都有小小偏向唔講住,宜家我知道咗KK偷影過我老婆,佢又唔知我知,我可以當住佢面觀察佢嘅一舉一動。加上睇住我老婆喺乜都唔知嘅情況底吓俾KK𥄫其實仲刺激 ...
十分期待,祝一切順利,長玩長有。我哋先有得共享😍😍

正呀,好掛住表妹! 😍😍
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-28 12:37 發表 查看引用來源

試過成功影到一次

真係好刺激,恭喜晒!姨仔同屋企人食飯都著得好戰鬥格喎😂
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-20 14:04 發表 查看引用來源
各位brother好,好耐冇上嚟,因為比較忙,不過主要原因都係因為姨仔冇嘢俾我影,所以都冇乜嘢可以上嚟開post講。

不過並唔代表我有放棄過,因為我硬係相信就算最勁嘅防守,都總會有輸"波"嘅一日嘅。

尋晚同外父外母成家出去食 ...

我成日都嚟等你update㗎,不過個場靜又確係真嘅。樓主唔好停呀🙏🏻

本帖最近評分記錄

前往最後回覆