1月20日星期日 單身派隊 一起去打邊爐再去baby k狂歡啦狂歡夜團

收藏  |  訂閱
4  2.7k

幫我睇下方向咩環境! :smile_38:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 04:24 AM 發表
羊門小將 狂歡夜團:smile_04:

日期: 1月17日星期四 打邊爐 狂歡夜團 (想識多D朋友鍾意大家一起玩開心既果種感覺)

時間: 8:00 開始,請準時入場:smile_46:

地點: 羊門小將:smile_40: ( ...

我介绍份 office 工你, 但系个老板好淫贱! :smile_30:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 02:27 PM 發表

我仲找緊OFFICE工呀妳講咩呀:smile_38:多除少補呀:smile_30:

冇用既, 佢好精, office 裡邊冇利器, d 咩水物水就有 :smile_34:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 03:53 PM 發表

唔怕呀:smile_38:我識叫救命:smile_30:仲識打999同埋110:smile_34:同埋如果他亂來我拿把剪刀:smile_44:

唔係傻, 笨 d d 啦 :smile_30:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 04:05 PM 發表

哈哈妳事先話我知了:smile_44:肯定會做准備工作啦:smile_30:我又唔系傻既:smile_34:

晕死... 你依家集工作於馀乐一身, 恨死人
OFFICE d 工闷到呕 :smile_42:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 04:23 PM 發表

男人唔系鍾意聰明既笨女人咩:smile_41:有時女仔太聰明都唔系幾好:smile_30:笨DD先好呀

前往最後回覆